Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Confesiunile unui creștin jalnic

Blake Guichet

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
Browse
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Discuții din viața reală despre toate lucrurile pe care creștinii nu sunt siguri că ar trebui să le spună - și de ce contează ele pentru Dumnezeu

„Dacă ai simţit vreodată că nu te afli în locul potrivit… vei fi încurajat de povestirile lui Blake. Iubirea lui Dumnezeu pentru tine este perfectă, chiar şi atunci când a-L urma pe Isus nu pare a fi un lucru uşor!”

-- CANDACE CAMERON BURE

De ce adesea ni se pare că noi, creştinii, nu putem discuta despre chestiunile reale, dificile din viaţa noastră?

Pe măsură ce cultura noastră se îndepărtează de adevăr şi har, creştinii ajung epuizaţi, izolaţi şi nesiguri încotro să se îndrepte pentru a primi sfaturi biblice sănătoase ce se aplică luptelor pe care le poartă zi cu zi. Dacă ai trecut prin ceva de genul acesta sau dacă doreşti ca cineva să discute în termeni practici despre lucruri precum iertare, sănătate mentală, relaţii rupte, sex, fapte versus sentimente, răni produse de Biserică etc., dar rămânând fidel Scripturii, ai ajuns la locul potrivit.
Cu onestitate şi vulnerabilitate, Blake Guichet, gazda popularului podcast Confesiunile unui creştin jalnic, îşi foloseşte experienţa de viaţă ca să ne prezinte adevărul că noi nu putem face lucrurile perfect şi ne oferă sfaturi, îndrumare şi speranţă pentru a trece de la a fi un creştin „jalnic” la unul care are o umblare strânsă cu Cristos.

„Blake Guichet scrie cu un amestec perfect de har şi adevăr; ea este o însoţitoare fidelă şi amuzantă în călătoria noastră, în care suntem credincioşi imperfecţi care slujim unui Dumnezeu perfect.”

-- GARY THOMAS

Blake Guichet este scriitoare şi fondatoare a Crappy Christian Co., care îşi propune să înveţe femeile cum să-şi folosească darurile primite de la Dumnezeu pentru Împărăţia Lui. Scopul principal al lui Blake, în toate aspectele slujirii ei, este să spună adevărul, în timp ce întotdeauna îi îndreaptă pe oameni către Isus.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 29947
Autor Blake Guichet
Editura Imago Dei
Nr. pagini 212
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2023
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786068314822

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.