Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Codul spart al lui Da Vinci

James L. Garlow & Peter Jones

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 21 puncte.
21,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 21 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Fratilor, ce-i de facut cand avem inaintea ochilor un best-seller cu pretentii de adevar (vorbim aici de Codul lui da Vinci, semnat de Dan Brown), o carte care a batut toate recordurile in materie de vanzari, care e citita si comentata de mai toti prietenii din jur, care va fi curand indecent de celebra pentru ca va fi ecranizata la Hollywood cu Tom Hanks in rolul principal, si care, IA FITI ATENTI, zice, printre alte gugumanii, ca Isus Hristos a fost casatorit cu Maria Magdalena, ca au avut un copil si pe deasupra, mai da si cu tifla la tot crestinismul, afirmand ca Isus a fost un profet extraordinar, dar altfel un simplu muritor ca noi, un biet om? Sa nu te enervezi? Sa stai cu mainile-n san? "Codul spart al lui da Vinci" e izvorat din aceasta revolta de-a repune lumea in matca ei.

Cuprins

Capitolul 1 - Un cod menit sa agite spiritele
Capitolul 2 - A doua dintre cele mai bune idei ale lui Dumnezeu
Capitolul 3 - Femeile sunt de departe mai sacre si mai feminine decat ni se sugereaza prin "sacrul feminin"
Capitolul 4 - Isus - Cine a fost El cu adevarat?
Capitolul 5 - Cine rescrie istoria?
Capitolul 6 - Canonirile canonului
Capitolul 7 - Intre evangheliile ghostice si evangheliile Noului Testament
Capitolul 8 - Cunoasterea secreta
Capitolul 9 - Batalia simbolurilor
Capitolul 10 - Codul spart

Epilog - Carrie alege
Indrumarea cititorului
Note
In loc de postfata
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20758
Autor James L. Garlow & Peter Jones
Editura N/A
Nr. pagini 200
Dimensiuni 14,5 x 20,7 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (24)

Comentariu de mircea
Evaluare
daca tu crezi ca exista d-zeu si traiesti dupa planul lui atunci ce e de facut? mediteaza la aceste lucruri si cere de la d-zeu inteleptiune si cred ca d-zeu raspunde.roagate mai mult,studieza biblia (Postat pe 09.12.2009)
Comentariu de lucia
Evaluare
stiti ca dracu este tatal minciuni si el in lumea aceasta numa de asa ceva se ocupa ca el nare servici asa ca frati mei trebuie sa fim tari si sa ne tinem credinta in domnul pt oameni de felul acesta sint si au si devenit instrumentele raului deci in putine cuvinte numai sint ei care judeca ci pacatul care se foloseste de ei caci si da vinci a fost cine a fost dar la calauzit pacatul ca numele lui isus sa fie hulit dar noi care avem calauza duhului sfint stim ca nu este adevarat sa raminem doar linga domnul caci toate acestea isus lea prevestit asa ca este timpul din urma si trei sint care ramin credinta nadejdea si dragostea care acopera totul pace voua (Postat pe 16.10.2009)
Comentariu de un nume
Evaluare
daniela, mihaela, alyna si laura...asha grea e limba romana?..ca nu va inteleg. cititi cu atentie titlul : ''Codul spart a lui Da Vinci''. deci nu e cartea ''Codul lui Da Vinci'' ce va stresatzi asha?...cand invatatzi sa cititi atunci mai veniti cu commenturi. eu am citit cartea ''Codul lui Da Vinci'' e carte buna...de cultura generala. sunt penticostal. nu m-a afectat cartea cu nimic. deoarece sunt simple inventii ale lui Dan Brown. e un roman fictiv. nu stiu de ce faceti atata tam-tam. (Postat pe 25.03.2009)
Comentariu de cristian
Evaluare
dan brown a recunoscut public ca cartea este doar un roman...eu nu sunt un crestin adevarat dar oricum cred ca originalul a influentat multa lume in mod gresit despre isus si astfel de carti nu ar trebui sa se publice dar sfarsitul este aproape si cel necurat se foloseste de orice unealta sa atraga mai multi oameni la necredinta... (Postat pe 31.01.2009)
Comentariu de daniela
Evaluare
nu am citit cartea,dar am urmarit la n.geographic,care cunoaste biblia,desigur ca nu este de acord cu asa ceva, domnul sa ne lumineze,si sa ne dea credinta amin. (Postat pe 27.01.2009)
Comentariu de Dan
Evaluare
Vreau sa va spun ca intr-o zi adevarul lui Dumnezeu o sa fie aratat, si noi ucenici D-lui trebuie sa sustinem adevarul (Postat pe 16.08.2008)
Comentariu de Pt. autorul, (sau autoarea), comentariului de mai sus
Evaluare
Cam dur,dar direct...Si poate ca e mai bine asa.Chiar ma ingrijoram,citind si observand ca, majoritatea comentatorilor nu au inteles despre care carte anume este vorba....Fiti binecuvantati! (Postat pe 19.06.2008)
Comentariu de Pt sorile Alyna, Mihaela si Laura
Evaluare
Sorilor Alyna, Mihaela si Laura, si altele ca voi: DESCHIDETI-VA MAI BINE OCHISORII... SI MINTEA !!! Asta nu e cartea lui Dan Brown (spre informarea voastra, pt ca ma indoiesc ca stiti: Dan Brown e autorul celebrei carti "Codul lui DaVinci). Cartea asta combate, si inca foarte bine, ceea ce scrie Dan Brown in cartea lui. Aveti minte scurta... precum si cultura generala. Sau mai bine zis nu aveti de nici una. Puneti manuta pe carte... vai de tara asta cu asa tineret ca voi... (Postat pe 31.12.2007)
Comentariu de Laura
Evaluare
scoate-ti cartea aia,nu inteleg dc o lasa-ti,e o porcarie! pocaiti sa promoveze o asa carte,greu d imaginat!! (Postat pe 31.12.2007)
Comentariu de mihaela
Evaluare
fratilor cum este posibil?se pare ca nu tineti cont de parerea celorlanti!f urat din partea voastra!nu inteleg de ce nu o scoateti de la vanzare!?SE PARE CA E ADEVARAT, NU STITI DE UNDE SA FACETI ROST DE BANI!E CLAR VA PLACE CA DOMNUL SA FIE BATJOCORIT!NU MA LASATI SA CED ALTCEVA!CHIAR MA-TI DEZAMAGIT1:(((( (Postat pe 31.12.2007)

De la 1 la 10 din totalul de 24

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.