Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Codul spart al lui Da Vinci

James L. Garlow & Peter Jones

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 21 puncte.
21,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 21 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Fratilor, ce-i de facut cand avem inaintea ochilor un best-seller cu pretentii de adevar (vorbim aici de Codul lui da Vinci, semnat de Dan Brown), o carte care a batut toate recordurile in materie de vanzari, care e citita si comentata de mai toti prietenii din jur, care va fi curand indecent de celebra pentru ca va fi ecranizata la Hollywood cu Tom Hanks in rolul principal, si care, IA FITI ATENTI, zice, printre alte gugumanii, ca Isus Hristos a fost casatorit cu Maria Magdalena, ca au avut un copil si pe deasupra, mai da si cu tifla la tot crestinismul, afirmand ca Isus a fost un profet extraordinar, dar altfel un simplu muritor ca noi, un biet om? Sa nu te enervezi? Sa stai cu mainile-n san? "Codul spart al lui da Vinci" e izvorat din aceasta revolta de-a repune lumea in matca ei.

Cuprins

Capitolul 1 - Un cod menit sa agite spiritele
Capitolul 2 - A doua dintre cele mai bune idei ale lui Dumnezeu
Capitolul 3 - Femeile sunt de departe mai sacre si mai feminine decat ni se sugereaza prin "sacrul feminin"
Capitolul 4 - Isus - Cine a fost El cu adevarat?
Capitolul 5 - Cine rescrie istoria?
Capitolul 6 - Canonirile canonului
Capitolul 7 - Intre evangheliile ghostice si evangheliile Noului Testament
Capitolul 8 - Cunoasterea secreta
Capitolul 9 - Batalia simbolurilor
Capitolul 10 - Codul spart

Epilog - Carrie alege
Indrumarea cititorului
Note
In loc de postfata
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20758
Autor James L. Garlow & Peter Jones
Editura N/A
Nr. pagini 200
Dimensiuni 14,5 x 20,7 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (24)

Comentariu de Alyna
Evaluare
Scoate-ti fratilor cartea aia d aici k eu sincer cand vad cartea astea asta,nu imi vine sa mai cumpar nimik,e o carte d 2 lei si sincer nu ma asteptam sa o gasesc aici!!! (Postat pe 31.12.2007)
Comentariu de mihaela
Evaluare
as vrea sa ai spun si eu ceva D-nei Dita sa mai citeasca si ea Biblia si sa nu mai mai stea asa nepasatoare ca intro zi o sa ai para rau!Domnul nu vb asa de noi noi de ce ne luam libertatea sa vbim asa usor?cu ce drept?? (Postat pe 27.12.2007)
Comentariu de mihaela
Evaluare
mai fratzilor eu cred ca acesta carte nici nu isi are locul alturi de celalante:((!!hai sa fim seriosi!va place cand Domnul Este batjocorit?sau nu stiti cum sa facetzi rost de bani?eu cred ca acesta carte nu trebuie sa exste in casa uni copil a lui Dumnezeu!eu ma Opun categorig!nu cred ca este corect fata de Dumnezu!!nu merita sa fie batjocorit asa!a trecut odata prin batjocora nu cred ca mai maerita si a doua oara!ra trebui sa ne fie rusine ca lasam astfel de carti poate chiar p mana cop[ilor nostri:(( (Postat pe 27.12.2007)
Comentariu de RADUUUU
Evaluare
NU IM I APLAAACEEE Sgvhasdyasjdasdasdasdasdasd (Postat pe 02.12.2007)
Comentariu de eu
Evaluare
ce sa spun....am citit codul lu davinci.......dar va spun cititi Biblia, studiati-o cat puteti de mult e mult mai imporatnta decat imaginatile unor oameni!sumt de patrere sa citi si ce scriu altii dar sa nune lasam influentai de niste lucruri care ascund adevarul.. (Postat pe 22.11.2007)
Comentariu de delia
Evaluare
a avut si Codul lui Da Vinci rolul lui...pe cat de repede s-a raspandit vestea despre aceasta carte...pe atat de repede a fost uitata. Cei care se axeaza pe Biblie binenteles ca nu cred asa ceva...merita sa vezi si parerea altora cu privire la crestinism..nu are rost sa ne scandalizam sau sa afirmam ca ajungem in iad daca citim cartea.. (Postat pe 09.09.2007)
Comentariu de Dita
Evaluare
Ce conteaza cine si ce a facut,cand toti suntem trecatori prin viata. Atata timp cat traim respectand cele 10 porunci ale lui Dumnezeu, dormim linistiti cu capul pe perna si suntem liberi. (Postat pe 30.06.2007)
Comentariu de ale
Evaluare
fratilor in biblie scrie ca in vremurile din urma se vor intampla toate astea...........se vor ridica Cristosi mincinosi si multi vor veni cu argumente ca Isus nu a fost ceea ce sustine.nu-i luati in seama.Domnului nu-i plac astea cartea asta mi se pare o pierdere de timp.in curand Domnul vine.pregatiti-va (Postat pe 26.05.2007)
Comentariu de salvina
Evaluare
Biblia trebuie sa se adevereasca. Canf va fi venirea Lui Isus nu va mai gasi credinta, au aparut anticrist...care incearca sa dezbine credinta si sai tagaduiasca existenta Lui. Domnul Isus este la dreapta Tatalui si o sa vina sa judece omenirea dupa fapte... (Postat pe 06.03.2007)
Comentariu de eu
Evaluare
e o tampenie codul lui da vinci de dan brown. e mare si giganta prostie (Postat pe 06.03.2007)

De la 11 la 20 din totalul de 24

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.