Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Bratara DRAGOSTEA nu va pieri niciodata. 1 Cor. 13:8

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte.
10,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Materiale: metal, snur
Dimensiuni element metal: 1,1 x 4 cm, usor curbat
Text: "DRAGOSTEA nu va pieri niciodata." 1 Cor. 13:8
Aspect: Nichel
Ajustabila
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 80550

Comentarii

Comentarii (140)

Comentariu de ade
Evaluare
chiar faine..azi mi-o venit comanda..gbu all (Postat pe 07.09.2007)
Comentariu de barbie
Evaluare
is zooper bratarile ..si eu miam comandat cateva....care ma poate ajuta cu cv informatii despre bratari....intrati pe id meu: cool_girl_anamaria (Postat pe 03.09.2007)
Comentariu de Pufarina
Evaluare
imi place mult... de fapt eu caut o bratara din argint ain aceea inscriptionata cu ce msj vreau eu... din pacate sunt din tulcea si nu gasesc asa ceva in orasul asta :((:(( (Postat pe 17.08.2007)
Comentariu de razvy16_bornagain
Evaluare
sincer iuly.. deja in craiova se poarta de mult cruci la gat de catre poca`.si in Biblia mea scrie ceea ce tu ai spus mai sus.. ( si sincer... cel putin la mine la bise. nu vin nici cu Bibliile la bise. dar nici cu bratari de la kerigma .. ori f putini is.. ).tu nu poti sa-i schimbi pe ei.. poti doar sa te rogi si sa fi un exemplu pt. ei.. deci D-zeu te provoaca sa fi altfel, si sa fi impotriva curentului. (Postat pe 30.07.2007)
Comentariu de Iuly
Evaluare
Unii frati si-au pierdut obiceiul de a purta cu ei Biblia cand merg la Adunare.In special din categoria tinerilor, dar nu toti...unii isi lasa Bibliile la adunare pt ca le e rusine sa mearga cu ele in mana pe strada...Dar totusi..Bine ca mai sunt si astfel de lucruri care sa arate ca suntem crestini...dar, de fapt, inimile noastre arata cat de crestini suntem, nu ceea ce purtam pe mana sau oriunde altundeva pe corp...Trupul nostru este templul Duhului Sfant...Asa scrie in Biblia mea.. in a voastra,nu? nu avem aceeasi Biblie?si incetul cu incetul or sa ajunga sa poarte si pocaitii cruci la gat...Judecata e a D-lui...eu nu zic ca e un lucru rau, dar ce purtam pe mana,mesajul care il transmit aceste lucrari de arta trebuie sa fie si in inima noastra...FARA SUPARARE SI CU CERCETARE..:)) (Postat pe 26.07.2007)
Comentariu de razvy16_bornagain
Evaluare
bratari personalizate..? interesant.. (Postat pe 10.07.2007)
Comentariu de KERIGMA.ro pt Irina
Evaluare
Irina, trimite mesajele tale de idei pt text pe bratari la adresa office@kerigma.ro si sa vedem... poate iese ceva... KERIGMA.ro (Postat pe 10.07.2007)
Comentariu de irina
Evaluare
imi plac mult bratarile...sunt obsedata d ele,..si acestea sunt dragutze...dar nu am putea face comanda la o bratzara cu mesajul p care vrem noi sa`l avem p metal?va rog raspundeti`mi (Postat pe 10.07.2007)
Comentariu de razvy16_bornagain
Evaluare
stii "eu"... tu le vezi doar ca pe niste snururi.. altii le vad mai mult decat atat... dar motivatia fiecaruia de a cumpara aceste lucruri este diferita..sincer sa fiu cred ca banii ce`i dam pe astfel de produse putem sa-i folosim pt El.. spre ex. sa-i dam ca si zeciuiala...nu incerc sa ma dezvinovatesc dar motivul pt. care am comandat bratari de acest fel este ca asa cum si e normal.. folosesc mainile foarte mult si cand vad w.w.j.d.? ma gandesc oare cum ar face El in situatia asta... crede-ma, am asta si in minte.. dar stii, uneori.. asta te motiveaza mai mult sa fi altfel! pt. mine e de ajuns ceea ce D-zeu imi spuna in Biblie pt. a fi suficient de motivat.. insa stii.. tocmai asta e problema celor mai multi tineri in ziua de astazi ( si aici nu vreau nicidecum sa judec pe cineva)nu sunt pregatiti pt. schimbare ( si aici nu ma refer la a purta anumite lucruri la maini , ori degete ori mai stiu eu ce.. ) ci vorbesc la modul general.. ne complacem in "plictiseala" ce-o gasim in cele mai multe din bisericile lui Hristos si nu avem curajul sa fim diferiti.. sa fim constanti.. sa fim devotati Domnului.. da-mi un motiv pt. care sa cred ca nimeni din cei care a scris ce-a scris mai sus nu citeste Biblie si nu traieste asa cum D-zeu isi doreste si eu voi renunta la tot ce am spus mai sus si voi spune ca sunt un prost.. dar nu.. nu o sa cred asta si stii de ce..am citit cateva din mesajele unor pers. ce au scris aici... si nu vreau sa vb. decat despre cei care prin ceea ce or scris poti observa f ushor din cuvintele lor faptul ca isi doresc altceva.. si nu alearga dupa lucrurile pamantesti si asta-mi aduce aminte ca nu trebuie sa fac in felul meu.. ci cum ar vrea El.. si pt. mine doar asta inseamna.. nimic mai mult sau mai putin.. is doar niste podoabe pana la urma si nu am nev. de asa ceva.. pt. ca pot sa ma mandresc cu Hristos..si no`... ma bucur de atitudinea ta .. treieste in continuare pt El. GBu.. (Postat pe 10.07.2007)
Comentariu de eu
Evaluare
ce spun cei din lume?in loc sa fim exemplu?!pocaitii si ei cu lanturi si bratari...tricouri cu rock mine poimiine bratari inel in buric...etc!e frumos??trebuie sa raspindim lumina in mijlocul intunericului!dar cum asa ca ei?poatei si intrecem...!hai sa fim oameni seriosi ca suntem maturi! (Postat pe 07.07.2007)

De la 81 la 90 din totalul de 140

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. ...
  9. 14

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.