Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Bratara DRAGOSTEA nu va pieri niciodata. 1 Cor. 13:8

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte.
9,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Materiale: metal, snur
Dimensiuni element metal: 1,1 x 4 cm, usor curbat
Text: "DRAGOSTEA nu va pieri niciodata." 1 Cor. 13:8
Aspect: Nichel
Ajustabila
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 80550

Comentarii

Comentarii (140)

Comentariu de ...:::G1uL1@n0:::...
Evaluare
ABE KAPTARBE JAMBA (Postat pe 28.12.2007)
Comentariu de Magda
Evaluare
Ìmi place bratara,e super (Postat pe 18.12.2007)
Comentariu de Aliss
Evaluare
super tare este bratara o are soramea (Postat pe 28.11.2007)
Comentariu de :) ...
Evaluare
sooper .... (Postat pe 05.11.2007)
Comentariu de tyna
Evaluare
E fff frumoasa...si intradevar asa e..."Dragostea nu va pierii niciodata!" (Postat pe 11.10.2007)
Comentariu de em!tz!k
Evaluare
superba (Postat pe 09.10.2007)
Comentariu de ella-resitza
Evaluare
as vrea sa cumpar doua bratzari de astea..ptr k imi place ff mult..ptr mn si ptr prietenu meu..dar as vrea sa stiu dak le pot cumpara d undeva din resitza...nu d p internet...:-s... (Postat pe 02.10.2007)
Comentariu de ella-resitza
Evaluare
e superbaaaa..vreau si eu:-s...e un coadou f frumos:) (Postat pe 02.10.2007)
Comentariu de razvy16_bornagain
Evaluare
fain mesajul tau juanito.. e adevarat ce`i drept..:| din pacate.. (Postat pe 26.09.2007)
Comentariu de juanito
Evaluare
Iuly draga,in primul rand..nu siu cati ani ai,dar vreau sati spun unele realitatzi ce sau intamplat in bisericile penticostale mai ales.daca nu sti te rog intraba pe parintzii tai sau pe bunicii tai despre vremurile lor.sa vezi ce o sati spuna.intreabai te rog de vremurile in care toti bartzii trebuiau sa fie tunshi "periutza"...intreabai de cand era pacat ca barbatzii sa poarte creavata....interabai de cand fetele nu aveau voie cu ceas pe mana pt ca era pacat asa ceva!! ia intreabai numa si o sati povesteasca exact ce sa intamplat..nici nu mai zic de televizor ...acuma experimentez pe pielea mea si vad cum merg lucrurile ca sa ajuns ca bunicii nostrii sa adoarma la televizor...spunem te rog acuma..tuh te poticnesti pt altzii poarta bratzari pe mana nu?? deci te poticnesti ..bun...bratzarile astea sunt cumva din argint sau aur sau material scump¿? din cate stiu eu si am citit astefel de podoabe nu ne perminte biblia sa purtam..ce ii adevarat ca multi le cumpara de ornament si asa ca is cool si tot pacatuiesc cu ele pe mana..intlegi la ce ma refer.. bun, da acuma nu inseamna ca printre acestia nu mai sunt oamnei care chiar ii intereseaza inscriptzi bratzarii si traiesc ceea ce scrie pe ea..de aceea zicca populatia globului ii intro continua schimbare.. si terbuie sa ne si adaptam unor lucriri..cred ca intzelegi ce vreau sa zic..imagineazati acuma ...cum ar fi sa fim si noi ca primii crestini..din romania.. rasi in cap..cu nimika pe noi..nici cravata la costum ncii ceas pt ca "doame feri ii pacat "nu???? si atunci sigur lumea ar venii la noi si ar zice...mai imi place la voi feluu vostru de a fi ..tuh crezic a lumea acuma ar venii si mai ales fetel siar luat fuste pana in pamant si batic legat dianintea gatului??? chiar ai crede asa ceva?? spre uimirea mea stiu biserici in care ii PACAT sa ai tocuri in picioare si ii o biserica de 1000 si ceva de membri undeva prin uk. cum tzi se pare..stiu biserici in care care acordeoanuu asa le unge sufletul...si cand cineva canta la chitara electrica sau se aude un pic de bass..se sperie si se uiata toti unu la alta ca de parca ce ar fi;) nu cumva scrie in biblie sal laudam pe domnul cu toate instrumentele si sai cantam o cantare nou? daca tot zici ca citesti bublia cred ca sti unde scrie asa ceva....am o gramada de prieteni care nus intorsi la Dommnul si unii is chiar din familii de cestini..si imi spun: "`poi aici sa vin la biserica unde nu te lasa chiar cu nimika "deci ei ishi fac o idee cam rea despre pocaitzi..si asa ca intrun finalc a sa rezum...unii fratzii pun accent pe atatea chestii pamantesti incat uita de fapt CARE II ESENTZA POCAINTZEI SI CE VREA DOMNUL DE LA NOI AICI PE PAMANT..daca esti inca in nelamutile..puteam vb pe mass fara nici o problema..si ashi dori sa imi si raspunzi la ce am scris.. ms.:) (Postat pe 24.09.2007)

De la 71 la 80 din totalul de 140

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. ...
  9. 14

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.