Bine ai venit!         

Bun venit, Horia Moldovan !

 
 
 

Vreau sa zbor

Ramona

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte.

Pret normal: 25,00 Lei

23,75 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Remarcata inca de la aparitia primului album, prezenta la diverse evenimente muzicale - in multe randuri, alaturi de alti interpreti consacrati, cu un numar record de vanzari la albume, RAMONA IBaNESCU a reusit sa se impuna in scurt timp alaturi de interpreti cu activitate de decenii in muzica crestina romaneasca. Lansarea acestui album reprezinta un eveniment, avand in vedere notorietatea interpretei dar si faptul ca genul muzical abordat difera fundamental de repertoriul primului ei album. Este o productie cu totul diferita, se adreseaza unui public larg si aduce un suflu nou in muzica crestina contemporana. Piesele incluse pe acest album sunt specifice genului pop, insa unele pastreaza influente ale genului latino. Aranjamentul muzical este realizat de Calin Boca. Parte din repertoriu a fost folosit in cateva randuri cu ocazia unor turnee in bisericile romane din Spania si Italia.
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60079
Artist Ramona
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (47)

Comentariu de dori
Evaluare
A fost o voce iubita f. mult, dar aceste melodii m-au dezamagit. De ce s-a schimbat? Cei cu voci deosebite si care pornesc cu mult drag in lucrarea de lauda/canta cu toata inima (cantarile de inceput sunt fredonate/cantate de cei ce le aud chiar o singura data)probabil sunt remarcati de niste "profesionisti"care-i dirijeaza si ajung la niste stiluri diferite de cele cu care au fost REMARCATI si IUBITI (cel mai adesea doar ascultand o caseta) de public/crestini. Oare de ce nu au taria sa ramana aceeasi, care erau la inceput (se tem ca trebuie sa-si imbunatateasca stilul si se intampla exact invers). Ce trist...Chiar coperta nu e potrivita...Unde e chipul ei atat de frumos; de ce a fost acoperit (ca a celor lumesti)? Cei dragi, din apropierea ei ar fi bine sa nu-i spuna ca e bine/super; unii cred si ei contrriul, dar nu au curajul sa-i spuna; ii faceti un deserviciu. Eu as fi vrut sa nu dau peste acest album si sa ramana in memoria mea ca cea cantareata pe care am iubit-o/din inregistrari video-studio Speranta. (Postat pe 27.12.2007)
Comentariu de lidia
Evaluare
apropo..Sarbatori fericite! (Postat pe 24.12.2007)
Comentariu de lidia
Evaluare
Nu am cuvinte...d-l te-a binecuvantat cu o voce extraordinara..imi plac ff mult orice volum de-al tau,ramona.Canti ff frumos..mai ales in volumul"as vrea sa zbor" GBU! :*:* Am si volumull cu sotul ei nu am cvinte de acel volum si nu lua in seama comentarile urate ce se vb de u! Nu stiu ce inseamna o voce frumoasa... (Postat pe 24.12.2007)
Comentariu de cosan andra
Evaluare
mai terminati mai cu judecata asta.cine va credetii?faza este k nu stiti sa apreciati ce este lasat de Domnul.asa voce minunata rar o sa mai auziti!si vreau sai transmit Ramonei La Multi Ani si Domnul sa te binecuvinteze pe tine si familia ta.ai grija sa o tii tot asa.god bless youuuuuuuuu!!!!!!!!!1 (Postat pe 15.11.2007)
Comentariu de pt rebeca
Evaluare
nu sunt ramona dar pot sa-ti dau cateva date despre ea;e nascuta in 15 noiembrie1985 e casatorita si are un bebe superb e casatorita cu Catalin Lup..canta cu speranta,adonia,catalin,ady cost si alte formatii...am vazut nunta ei a avut o nunta foarte,foarte simpla si ma bucur pt aceasta..cum e versul:mai bine simplii si smeriti si de Dumnezeu iubiti!are o voce superba nu am ce zice....Domnul cu voi! (Postat pe 06.11.2007)
Comentariu de Monica
Evaluare
becky si biank va pot ajuta in leg cu albumul vreau sa zbor...mai vb prin mail...abig_03@yahoo.com...gbu all (Postat pe 24.10.2007)
Comentariu de becky
Evaluare
numai judecati ca sa nu fiti judecati ramona canta la fel de bine sau poate din ce in ce mai bine sau o judecati din invidie? imi spune si mie cineva de unde pot sa descarc albumul vreau sa zbor k e superrrrrrrrrrrrrr fainnnnnnnn! domnul sa te binecuvinteze ramona (Postat pe 09.09.2007)
Comentariu de sara
Evaluare
domnul sa va binecuvinteze (Postat pe 01.09.2007)
Comentariu de debora
Evaluare
foarte frumos canta ramona (Postat pe 01.09.2007)
Comentariu de secret
Evaluare
i-mi place fffff mult cum canti, esti una dintre artistele mele preferate dar ce mare e diferenta intre primul album si ultimul,,,, (Postat pe 29.08.2007)

De la 21 la 30 din totalul de 47

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.