Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Vreau sa ma casatoresc

Walter Trobish

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte.
10,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 10 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Reeditare a cartii "M-am casatorit cu tine"

"Vreau sa ma casatoresc" porneste de la o vizita misionara in Africa, la invitatia unei biserici de acolo, pentru o serie de prelegeri despre casatorie. Combinand cu maiestrie peripetiile din perioada acestei vizite, intrebarile si situatiile cu care s-a confruntat, cu framantarile umane universale, indiferent de continent si cultura, autorul discuta intr-un mod atractiv, personal, nu abstract, problematica specifica pregatirii pentru casatorie, cat si intelegerea acesteia dintr-o perspectiva biblica. El abordeaza pe rand problema curtarii, a alegerii partenerului potrivit, a cunoasterii voii lui Dumnezeu si a distingerii calauzirii divine in alegerea viitorului tovaras de viata. Discuta, de asemenea, chestiunea limitelor in relatia fizica inainte de casatorie, a moralitatii relatiilor sexuale inainte de casatorie, a acceptarii unui partener cu un trecut manjit de pacat, a construirii unei temelii solide din punct de vedere spiritual si afectiv pentru mariaj, cat si a modului corect de rezolvare a conflictelor inerente vietii de cuplu.

Walter Trobisch, misionar si pastor, este autorul a numeroase carti despre casatorie. Impreuna cu sotia lui a desfasurat o lucrare deosebita in intreaga lume, prin conferinte si corespondenta, in special in randul tinerilor, incercand sa-i ajute sa inteleaga mai bine relatia de casatorie, aspectele sexuale ale acesteia, modul in care trebuie sa se pregateasca un tanar sau o tanara pentru casatorie, criteriile de alegere a tovarasului de viata, lupta cu probleme specifice tinerilor (de pilda, masturbarea), acceptarea propriului sex si a propriei persoane, evaluarea problemei controlului nasterilor si alegerea unei metode de contraceptie care sa nu contravina moralei crestine. El este cunoscut cititorilor din tara noastra in special datorita cartii "Am iubit o fata" aparuta cu multi ani in urma.

Prefata

NIMIC NU E FICTIUNE in aceasta carte. Tot ce este istorisit in ea s-a intamplat aievea.
Au avut loc, fara exceptie, toate conversatiile relatate. Oamenii despre care vorbeste cartea, mai putin mama lui Maurice, care a murit in 1972, traiesc si astazi. Din acest motiv, nu a fost mentionat numele orasului in care se desfasoara actiunea si nu s-a facut nici un fel de descriere a lui.
Intamplarile relatate au avut loc in Africa, dar problemele tratate sunt relevante pentru toate zonele pamantului si pentru toate culturile.
Dorim ca aceasta povestire simpla sa fie un mesaj de speranta pentru toti cei ce au de infruntat astfel de probleme.

-- WALTER TROBISCH

Cuprins

Prefata
Capitolul I
Capitolul II
Capitolul III
Capitolul IV
Capitolul V
Capitolul VI
Capitolul VII
Capitolul VIII
Capitolul IX
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21741
Autor Walter Trobish
Editura Nu
Nr. pagini 198
Dimensiuni 10,5 x 17,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de Paula
Evaluare
da e ff buna si in primul rand .. chiar este o carte interesanta ptr tineri din ziua de azi!Multumim autorului si celor care l`au sprijinit sa "construiasca" aceasta carte!! (Postat pe 29.04.2008)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.