Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Vocea lui Dumnezeu. Modul in care Dumnezeu vorbeste in prezent, personal si corporativ, copiilor Sai

Cindy Jacobs

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte.
35,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Urmariti dragostea. Umblati si dupa darurile duhovnicesti, dar mai ales sa prorociti.

1 Cor. 14:1

Biblia ii incurajeaza pe cei care II iubesc si II asculta pe Domnul viu sa incerce sa-l auda vocea. Cartea Vocea lui Dumnezeu este un ghid practic care sa-i ajute pe oameni sa-L auda pe Dumnezeu si sa transmita mesajul Lui. Te va ajuta sa intelegi aceste lucruri fara sa denaturezi Scriptura, sanatatea psihica sau judecata sanatoasa.

-- Jack W. Hayford
Pastorul principal al bisericii The Church On The Way

Prietena mea, Cindy Jacobs, a fost prima persoana care m-a convins cu cativa ani in urma, atat prin vorbe cat si prin fapte, ca Dumnezeul nostru suveran poate sa vorbeasca si va vorbi direct copiilor Sai. M-a invatat multe adevaruri importante pe care nu le-am asimilat in cadrul seminarului. De aceea sunt emotionat sa-i pot vedea ideile dinamice prezentate intr-o carte de inspiratie, Vocea lui Dumnezeu. O recomand cu fermitate crestinilor din toate confesiunile.

-- C. Peter Wagner
Presedintele organizatiei Global Harvest Ministries

Continand aventuri supranaturale si o adanca perspicacitate, aceasta carte de actualitate este o lectura esentiala pentru liderii spirituali de astazi. Capitolul despre protocolul spiritual ar trebui sa ajute in mod particular pastorii care se straduiesc sa conduca intelept in mijlocul valurilor puternice de trezire.

-- John Dawson
Director international al Urban Missions, Youth With a Mission

Cartea Vocea lui Dumnezeu va raspunde la intrebarile multora privind rolul si functia darului profetic in Biserica de astazi. Am fost binecuvantata sa pot fi incurajata de Dumnezeu prin intermediul acestei persoane deosebite - Cindy Jacobs. Ea este un dar unic in Trupul lui Hristos, pe care Dumnezeul il foloseste cu putere pentru a trezi poporul Sau in acest moment decisiv.

-- Jane Hansen
Presedinte international, Women s Aglow Fellowship International

Desi subiectul darului profetic este uneori confuz si alteori controversat, cartea Vocea lui Dumnezeu constituie un element de nepretuit care ne ajuta sa intelegem modurile in care Dumnezeu ne vorbeste direct si prin copiii Sai in aceste momente istorice ale secerisului.

-- Dick Eastman
Presedinte internationa al Every Home for Christ

Ne mai vorbeste Dumnezeu si astazi?

Mai este profetia un dar al lui Dumnezeu pentru copiii Lui din zilele de astazi? Prin analiza practica, biblica a darului profetic, vei avea o imagine clara a ceea ce este profetia si a modului in care ea are loc - individuala (profetia personala) si pentru biserici sau grupuri (profetia corporativa). Vocea lui Dumnezeu iti arata cum darul profetiei, atunci cand este folosit corect, poate fi calea pentru o miscare puternica si datatoare de viata a lui Dumnezeu in Biserica de astazi. Acest ghid de studiu iti ofera indicatoare pe care sa le urmezi pe masura ce explorezi intrebarile si raspunsurile, da-urile si nu -urile profetiei - darul spiritual care trebuie sa-l dorim mai presus de toate.

Vocea lui Dumnezeu cuprinde:

> Intrebari de discutie la sfarsitul fiecarui capitol pentru a fi folosite individual sau in grupuri mici
> Un index de explicare a subiectelor si un index scriptural cu trimiteri

Cindy Jacobs este fondatoarea si presedinta organizatiei Generals of Intercesion, o misiune internationala de mijlocire care lucreaza cu lideri din multe natiuni pentru a-i ajuta sa initieze miscari de rugaciune in toata lumea. Face parte din conducerea internationala a organizatiei Women s Aglow si este autoarea cunoscutei carti Stapanind portile vrajmasului.

CUPRINS

PREFATA de Jack W. Hayford
MULTUMIRI
INTRODUCERE

CAPITOLUL 1. VOCEA LUI DUMNEZEU
Aceasta carte nu va va oferi o formula precisa care descrie chemarea profetica si modul de a auzi Vocea lui Dumnezeu. Metodele lui Dumnezeu sunt unice. Cu toate acestea, ea va va furniza anumite repere de urmat.

CAPITOLUL 2. DAR NU AM VRUT SA PROOROCESC ROLUL MIJLOCIRII PROFETICE
Mijlocirea profetica este capacitatea de a primi o cerere urgenta de rugaciune din partea lui Dumnezeu si de a te ruga in acea privinta prin intermediul cuvintelor pline de ungere divina.

CAPITOLUL 3. PARUL CAMILEI SI LACUSTELE SALBATICE: PREGATIREA PENTRU DARUL PROFETIC
Dumnezeu Ii pregateste pe aceia care vor prooroci in mod public sau vor mijloci in moduri specifice. Una dintre cele mai importante trasaturi este integritatea - Domnul are nevoie de prooroci si proorocite care sa transmita cuvintele Sale.

CAPITOLUL 4. ESTI TU ACESTA, DOAMNE?: INVATA SA AUZI VOCEA LUI DUMNEZEU
O persoana poate primi un cuvant profetic din partea lui Dumnezeu in cateva moduri: printr-o persoana; direct de la Dumnezeu; printr-un vis sau o viziune; prin citirea Cuvantului; prin auzirea unui cantec al Domnului.

CAPITOLUL 5. PROOROCIA RASCUMPARATOARE
Proorocia rascumparatoare este aceea care ne vorbeste despre destinul lui Dumnezeu pentru un individ, intr-un mod care aduce viata si rascumparare.

CAPITOLUL 6. INDRUMAREA DARULUI PROFETIC
Dumnezeu cauta parinti spirituali care sa fie dornici sa plateasca pretul de a invata cum sa indrume si sa educe noua generatie de lideri puternici pe care Dumnezeu ii ridica pretutindeni in lume.

CAPITOLUL 7. PROTOCOL SPIRITUAL
Cand proorocia in cadrul unei biserici este tratata corect si este transmisa mai departe intr-o ordine spirituala corecta, cuvantul profetic are o puternica influenta catalizatoare asupra bisericii. Cand este folosita incorect, aceasta poate aduce o mare confuzie, chiar si dezbinari.

CAPITOLUL 8. ELIBERAREA DARULUI PROFETIC
Cum stii daca trebuie sa proorocesti si cand sa o faci? Poti sa te increzi in Duhul Sfant ca sa iti dea un sentiment profund si plin de pace al prezentei Sale.

CAPITOLUL 9. VISURI, VIZIUNI, STILURI SI DARURI PROFETICE
Modul in care este primit un cuvant profetic din partea Domnului, precum si metoda folosita pentru rostirea lui, sunt semnalmente prin care se poate identifica tipul darului profetic exercitat de voi sau de alte persoane.

CAPITOLUL 10. LUPTA SPIRITUALA IN LOCURILE CERESTI
Pe masura ce se pune un accent tot mai mare pe intelegerea dobandita de oamenii cu abilitati profetice, putem vedea ca Dumnezeu Isi ridica slujitori in regiuni geografice specifice, pentru a prooroci si a se ruga in mod profetic impotriva puterilor intunericului din regiunile desemnate lor.

ANEXE

Recomandari bibliografice
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21293
Autor Cindy Jacobs
Editura N/A
Nr. pagini 317
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (2)

Comentariu de liviu
Evaluare
pacea domnului e cineva care ma poate ajuta cu aceasta carte ,tin foarte mult s-o am si eu ,liviuenache33 este id meu va multumesc fiti binecuvintati (Postat pe 21.07.2012)
Comentariu de MDIC2005
Evaluare
Daca avem un Dumnezeu neputincios care nu mai poate raspunde credinciosilor Lui, nu este mai bun decit Baal, atunci sintem niste amagiti, care ne amagim singuri,si nu avem nevoie de un astfel de Dumnezeu.Dumnezeul nostru nu a vorbit numai lui Aron si Maria [numeri 12], ci vorbeste si stelelor:"Ridicati-vã ochii în sus, si priviti! Cine a fãcut aceste lucruri? Cine a fãcut sã meargã dupã numãr, în sir, ostirea lor? El le cheamã pe toate pe nume; asa de mare e puterea si tãria Lui, cã una nu lipseste." (Postat pe 20.12.2006)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.