Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Viziunea apocaliptica. Profetii implinite si in curs de implinire

David Wilkerson

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 21 puncte.
21,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 21 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Profetii implinite si in curs de implinire

TERORISM, DEZASTRE ECONOMICE, CRIZE ENERGETICE, FOAMETE, coruptie in afaceri, scandaluri religioase, homosexualitate militanta, crestinatate obsedata de placeri, moralitate distorsionata - in anul 1974, cand a fost publicata editia originala a cartii Viziunea apocaliptica, astfel de lucruri erau avertismente profetice de neconceput. Din pacate, in societatea secolului XXI, acestea suna acum ca niste titluri de vesti invechite.

In aceasta editie fascinanta, Viziunea apocaliptica, David Wilkerson il aduce pe cititor la zi si in viitor. El este ferm convins ca traim in vremea pe care Biblia o numeste "inceputul durerilor" si ca lumea se indreapta in graba spre Armaghedon.

perioada se confuzie monetara si disperare ne sta in fata. Cat de curand nu este clar, dar evenimentele actuale si precedentul biblic sugereaza ca nu va mai trece mult timp. Care este viitorul Bisericii lui Isus Hristos din intreaga lume? Vor declara, in curand, orasele americane stare de faliment? Ce se poate face pentru a ne pregati? Ce speranta exista pentru crestini in zilele de deznadejde care ne asteapta?

In vremurile din urma, sustine reverendul Wilkerson, trebuie sa ne bizuim pe Cuvantul lui Dumnezeu si sa ne punem increderea in Autorul lui. "Caci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frica, ci de putere, de dragoste si de chibzuinta" (2 Timotei 1:7). Aceasta carte este plina de adevaruri fara ocolisuri, precum si de speranta si incurajare pentru credinciosii increzatori ca Dumnezeu tine totul sub controlul Sau.

DAVID WILKERSON este fondatorul organizatiei Teen Challenge, programul renumit in intreaga lume de reabilitare a celor dependenti de droguri si alcool, fiind totodata un program bazat pe principii crestine. Wilkerson este autorul cartilor Crucea si pumnalul, Revival on Broadway (Trezire pe Broadway), Hungry for More of Jesus (Flamand dupa mai mult din Isus), Have You Felt Like Giving Up Lately? (Te-ai simtit gata sa renunti in ultima vreme?) si nenumarate altele. David si sotia lui, Gwen, locuiesc in orasul New York, unde el slujeste ca pastor al Bisericii Times Square.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20602
Autor David Wilkerson
Editura Nu
Nr. pagini 171
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (7)

Comentariu de Stanescu Iulia
Evaluare
stie cineva unde pot gasi cartea Viziunea Apocaliptica - David Wilkerson varianta audio? (Postat pe 24.02.2011)
Comentariu de eu
Evaluare
Am citit cartea .M-a impresionat mult. (Postat pe 28.06.2010)
Comentariu de vledutz
Evaluare
M-a tinut cu sprancenele ridicate...se citeste foarte repede. Nu spera sa afli totul despre cum va fi sf.,cu cat afli mai multe iti dai seama ca nu stii nimic. (Postat pe 11.01.2010)
Comentariu de ANETA
Evaluare
Un frate,un pastor,si un om minunat!L-am ascultat e plin de Duhul sf.il slujeste pe Domnul cu pasiune,este dedicat lucrarii si familei este de un real folos sa-i citesti cartile. (Postat pe 04.01.2009)
Comentariu de Magda
Evaluare
Sa luam aminte... (Postat pe 10.06.2008)
Comentariu de gheorghe4jesus@mail.md
Evaluare
L-am ascultat pe fratele David la conferinta din Chisinau RM, 15-16 octombrie. Extraordinar frate, se merita de citit cartile lui. (Postat pe 20.10.2007)
Comentariu de traian200@hotmail.com
Evaluare
Nupot spune mai mult,hrana spirituala ieste,dar noi murim de foame.Pacat de munca celor,ce mucesc la prepararea hranei. (Postat pe 23.03.2006)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.