Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Visul fiicei ei [Seria Mostenirea Martei. Cartea a doua]

Francine Rivers

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte.
45,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

In incheierea dramatica a bestsellerului Speranta mamei ei, Francine Rivers ne ofera o poveste miscatoare despre o familie scindata si despre harul si iertarea care pot vindeca chiar si cele mai adanci rani. Pentru micuta Carolyn Arundel, copilaria este grea. Datorita tuberculozei de care sufera mama si care o sileste sa stea inchisa in camera ei, Carolyn dezvolta o relatie speciala cu Oma Marta care se muta cu ei pentru a ajuta la treburile casei. Insa Carolyn se simte vinovata de tensiunile care apar intre Hildie si Marta. Colegiul ii ofera lui Carolyn sansa de a se regasi, insa o tragedie in familie zdruncina independenta ei nou descoperita. Nu se intoarce acasa, ci intrerupe toate legaturile si dispare in vartejul ametitor al contraculturii din San Francisco. Dupa ce reapare doi ani mai tarziu, mai pierduta ca oricand, se intoarce, fara nicio tragere de inima, la familia ei pentru a o ajuta sa-si refaca viata, atat a ei cat si a fiicei ei, May Flower Dawn. Asemenea lui Carolyn, May Flower Dawn, se apropie mai mult de bunica ei, Hildie, decat de mama ei, producand o alta ruptura intre generatii. Dar, in stradania de a evita greselile predecesoarelor ei, Dawn jura ca va fi o punte intre femeile din familia ei, nu zidul care le desparte pentru totdeauna. Acoperind o perioada de timp care incepe cu anii 1950 si pana astazi, Visul fiicei eieste emotionantul capitol final al unei povestiri de neuitat despre sacrificiul pe care orice mama il face pentru fiica ei -- si despre natura insasi a dragostei neconditionate. Francine Rivers scrie de peste treizeci de ani, fiind autoare a unor bestselleruri New York Times. Cartile ei au castigat numeroase premii si au cucerit milioane de cititori. Vizitati situl lui Francine la adresa: www.francinerivers.com.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22865
Autor Francine Rivers
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 500
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (2)

InteresantaComentariu de Eny
Evaluare
Mi-a luat un pic de timp pana am inceput sa o citesc dar dupa ce m-am apucat nu am mai pus-o jos. Am citit cele doua volume fara intrerupere. (Postat pe 22.03.2019)
evaluareComentariu de Andreea
Evaluare
continuare frumoasa a vietii nepoatei si apoi a stranepoatei Martei, care la randul lor traiesc niste vieti controversate, confruntandu-se la randul lor cu diferite probleme, dar prin credinta biruindu-le. o carte de la care ai ce invata si o recomand cu drag! (Postat pe 03.01.2018)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.