Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Veniti deoparte

Jim Hohnberger

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 14 puncte.
14,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 14 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Conducand spre birou intr-o ora de varf, tracasat fiind de nerabdarea produsa de un autobuz care era in fata, Jim Hohnberger tanjea dupa liniste. Monotonia vietii care atinsese un nivel inacceptabil isi cerea vama asupra mintii, a corpului si a familiei.

O vale primitiva care se intindea pe o suprafata de aproximativ 1600 de mile patrate de salbaticie americana si canadiana, neafactata de civilizatie, oferea linistea pe care familie Hohnberger o cauta. Dar aceasta s-a dovedit a fi si un teren de proba pentru hotararea lor luata de curand sa umble cu Dumnezeu si sa-si refaca relatiile dintre ei.

La cativa ani dupa ce a scris despre mutarea familiei sale in salbaticie, in cartea Scapare la Dumnezeu, Jim Hohnberger si-a dat seama ca are mai multe de spus. Nenumarati oameni care i-au citit cartile si au ascultat relatarile lui si-au pus intrebarea cum ar putea scapa de rutina vietii si sa gaseasca ceea ce a gasit familia Hohnberger. Ca raspuns, Jim a scris Venit deoparte—o carte care cheama la schimbarea inimii si a tintei, mai mult decat la o schimbare de adresa.

Nu va lasati indusi in eroare. Veniti deoparte nu trateaza despre mantuirea prin viata la tara. Mai degraba este o carte despre reordonarea prioritatilor si despre reducerea volumului de munca, a stresului si a grabei, ca sa intram in legatura cu Dumnezeu si cu familiile noastre, intr-un mod care sa ne readuca cu adevarat la viata. Cartea are multe relatari umoristice si istorisiri miscatoare, care n-au fost cuprinse in lucrarile anterioare, cu privire la incercarile si necazurile pe care aceasta familie le-a suportat intr-o viata reala de salbaticie, ca sa-si asigure un stil de viata pa care credeau ca Dumnezeu i-a chemat sa o experimenteze.

Nu oricine este chemat sa se retraga in munti casa gaseasca pe Dumnezeu, insa fiecare dintre noi, in felul nostru, trebuie sa descopere linistea prezentei lui Dumnezeu. Daca doriti din suflet lucru acesta, ati ajuns in locul potrivit.

Jim Hohnberger si sotia lui, Sally, calatoresc in toata lumea, prezentand seminarii si predicand Evanghelia cu privire la o viata consacrata si simpla. El este fondatorul adociatiei Empowered Living Ministries si autor al patru carti, incluzand Viata din belsug si Evanghelia este despre oameni.

Cuprins

Prefata
1. Parasind alergarea
2. Restructurari
3. Multimi la munte
4. De ce eu, Doamne?
5. La umbra aripilor Lui
6. Suntem o familie
7. O viata simpla
8. Domnul Jumatate de Zile
9. Locuind in salbaticie
10. Imi ridic vocea
11. Marele incendiu
12. Incercarea de foc
13. Embers
14. Frustrarea
15. Reflectii
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21014
Autor Jim Hohnberger
Editura N/A
Nr. pagini 164
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.