Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Valori rasturnate

Stacy T. Rinehart

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte.
22,90 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 23 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Stilul lui Isus de a conduce

Multi credinciosi sunt familiari cu modelul Lui de a conduce (Marcu 10:43-44).
Dar atunci cand trebuie sa-l punem in practica, multi lideri se marginesc la a lasa sfatul lui Isus pe un drum prafuit din Galileea si urmeaza trendul de conducere oferit de societate.
Conducerea slujitoare - felul de conducere pe care Isus L-a practicat, este ceva care ii pune pe credinciosi intr-o lumina aparte. Alegerea de a urma calea de a conduce prin putere, autoritate si control sau calea umilintei, punandu-i pe semeni pe primul loc, este cel mai important lucru.
Isus trece prin problemele marunte ale conducerii inspre inima problemelor, adresandu-se motivatiilor si valorilor, scrie Dr. Rinehart.
Daca esti gata sa te indrepti spre un nou nivel al conducerii calcand pe urmele lui Isus, cartea Valori Rasturnate te va provoca sa-i echipezi si sa-i motivezi pe altii sa implineaca scopurile lui Dumnezeu in lume.


Doua lucruri mi-au atras atentia in Valori Rasturnate: pasiunea lui Stacy de a comunica celorlati despre conducerea slujitoare si pelerinajul lui prin diferite pozitii de conducere. El demonstreaza ca este inca in procesul de a invata cum sa conduca, lucru de care toti liderii au nevoie.
— DR. J. Robert Clinton, profesor, Seminarul Teologic Fuller

Acum este timpul oportun pentru ca fiecare lider sa inteleaga adevaratul rol al pozitiei si functiilor lui. Perspectiva autorului despre conducere clarifica intelesul biblic al subiectului. Trebuie citita atat de catre cei care vor sa devina slujitori, cat si de cei care temporar sunt in pozitii de conducere.
— Joseph M.Stowell, presedinte, Institutul Biblic Moody
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20691
Autor Stacy T. Rinehart
Editura N/A
Nr. pagini 186
Dimensiuni 14,5 x 21 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (6)

Comentariu de vasile
Evaluare
excelenta carte, propun ca toti pastorii, presedintii de comunitati, uniuni si organizatii s-o studieze si s-o aplice....si s-o predea si la altii (Postat pe 02.02.2006)
Comentariu de Timotei
Evaluare
nu credeam ca tiparele culturale influenteaza atit de mult modul nostru de gindire si conducere...trebuie sa recunoastem ca de multe ori sistemul nostru de referinta este gresit... in loc sa ne uitam tinta la Isus MODELUL...de cele mai multe ori ne raportam la tiparele politice, economice, culturale...si ne miram ca in viat noastra , in familie, in biserici si in comunitate...conducatorii esueaza...daca vrei sa-ti evaluezi modul de slujire cartea iti ofera un model... (Postat pe 17.01.2006)
Comentariu de emil
Evaluare
am citit multe carti care se ocupau de caracterul liderului, altele de stilul liderului dar sunt putine carti care trateaza sistemul in care lideurl este pus sa slujeasca. continutul cartii m-a ajutat sa ma evaluez pe mine insumi, echipa de conducerea dar si organizatia pe care o slujim...merita ...investiti ...evaluati si calacati pe urmele lui Isus- adevaratul model de slujire... (Postat pe 17.01.2006)
Comentariu de maria
Evaluare
nu stiam ce nu functioneaza bine in conducerea organizatiei noastre...dupa ce am citit cartea am aflat (Postat pe 17.01.2006)
Comentariu de sandu
Evaluare
modelele de conducere seculara palesc in fata modelului de conducere a lui Isus... cartea merita citita si aplicata in cultura romaeasca (Postat pe 17.01.2006)
Comentariu de marcel
Evaluare
daca ai probleme in sau cu conducerea...daca nu stii ce nu merge bine in biserica, lucrarea, organizatia ta ...atunci aceasta carte iti ofera o noua abordare... (Postat pe 17.01.2006)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.