Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Un singur lucru. Devotional pentru 31 de zile

Joseph Prince

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 8 puncte.
8,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 8 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

UN SINGUR LUCRU - să stai la picioarele lui Isus şi să petreci timp cu El. Acest devoţional de 31 de zile te va ajuta să faci exact acest lucru, punând astfel o bază solidă pentru viaţa ta de credinţă. De asemenea, vei afla răspunsul la tot felul de probleme cotidiene, cum ar fi: sănătatea, întregirea şi protecţia din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu. Pe măsură ce citeşti acest devoţional în următoarele 31 de zile, vei experimenta dragostea uimitoare a lui Dumnezeu.

Ştiai că o viaţă de succes începe cu o gândire bună? Nu vei putea trăi o viaţă din abundenţă având o gândire negativistă. Nu vei putea face o diferenţă în lumea în care trăieşti, dacă sloganul tău este: „Nu se poate”!
Totuşi, drumul de la „imposibil” la „totul e posibil cu Dumnezeu” e atât de scurt. Totul porneşte de la o minte schimbată după voia lui Dumnezeu. Pentru aceasta, îţi punem la dispoziţie devoţionalul Un singur lucru, de 31 de zile, care te va ajuta să îţi transformi mintea şi să vezi lucrurile din perspectiva lui Dumnezeu.
Se spune că e nevoie de 21 de zile pentru a schimba o hartă mentală. E nevoie de 3 săptămâni pentru a schimba o gândire de învins cu una de învingător, pentru schimba o mentalitate negativă cu una pozitivă. Pe măsură ce meditezi la adevărurile din această broşură, vei descoperi că mintea ta este schimbată şi, cu Isus, vei face lucruri la care nici nu ai îndrăznit să visezi înainte.
31 zile / 5 minute pe zi

JOSEPH PRINCE este una dintre cele mai cunoscute voci din întreaga lume care predică evanghelia harului. Este păstor senior al Bisericii Noua Creaţie din Singapore, un vorbitor de renume internaţional şi autor al mai multor cărţi creştine best seller, cum ar fi Destinat să domneşti, Puterea credinţei corecte şi Revoluţia harului. Joseph are o căsnicie fericită cu Wendy şi doi copii. Mai multe informaţii despre Joseph Prince şi cărţile sale sunt disponibile pe www.josephprince.ro.

Cuvânt înainte

Bine ai venit în familia lui Dumnezeu! Există, probabil, 1001 lucruri care concurează pentru a-ţi capta atenţia în fiecare zi. La care ar trebui să te concentrezi? Isus ne dă răspunsul în Biblie.
În Luca 10:38-42, când a intrat în casa celor două surori, una dintre ele, Maria, s-a aşezat la picioarele Lui şi L-a ascultat. Cealaltă, Marta, s-a repezit la bucătărie şi a început să gătească pentru El. Ghiceşte pe cine a lăudat Isus?
El a lăudat-o pe Maria.
S-ar putea să te surprindă faptul că Isus nu a lăudat-o pe Marta pentru slujire şi pentru că I-a pregătit mâncare. În schimb, El a lăudat-o pe Maria, pentru că ea s-a concentrat să facă singurul lucru necesar. Aşadar, tot ceea ce trebuie să faci este acest singur lucru, iar Dumnezeu va avea grijă de toate lucrurile din viaţa ta, atât de cele mari, cât şi de cele mici.
Acest devoţional pentru 31 de zile a fost conceput în mod special pentru a te ajuta să faci acest singur lucru - să te hrăneşti din Cuvântul lui Isus şi să fii puternic. Te va ajuta să zideşti o fundaţie solidă pentru noua ta viaţă de creştin. Vei descoperi cum să trăieşti o viaţă care merită trăită - o viaţă din abundenţă, binecuvântată, care te împlineşte, o viaţă victorioasă şi lipsită de stres!
Biblia spune că viitorul tău este la fel de strălucitor ca promisiunile lui Dumnezeu, iar Dumnezeu nu îşi încalcă niciodată promisiunile! Aşadar, te poţi aştepta la zile mai bune de acum, pentru că Dumnezeu te iubeşte şi vrea să ai succes în fiecare domeniu din viaţă.
Te încântă acest lucru?
Atunci, să începem!

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25056
Autor Joseph Prince
Editura Goldbooks
Nr. pagini 32
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare capsare
Limba Romana
ISBN 978-3-95933-314-6

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.