Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Un refugiu sigur

Jocelyn Green

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 53 puncte.
53,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 53 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

„O poveste palpitantă… Green nu lasă nicio piatră neîntoarsă când vine vorba să țeasă o poveste, conferindu-i o profunzime și o finețe a detaliilor care redau cu acuratețe atmosfera perioadei istorice a romanului. Un refugiu sigur și dârzele sale personaje vă vor lăsa fără cuvinte, iar deznodământul vă va satisface pe deplin.“

–Laura Frantz, autoarea romanului The Lacemaker

Fuge de o revoluție doar ca să dea de alta―deși nu-și dorește decât liniște și pace

Dantelăreasa Vivienne Rivard nu și-ar fi închipuit vreodată că meșteșugul ei i-ar putea pune viața în primejdie. Cu toate acestea, în Franța măcinată de revoluție, toți nobilii, precum și cei asociați cu aceștia, sunt condamnați la moarte prin decapitare. Vivienne fuge în Philadelphia, dar acolo, în Cartierul Francez, dă peste aceleași pericole, când simpatizanții revoluției amenință viața băiatului rămas în grija ei, pe care unii îl suspectează că ar fi însuși prințul moștenitor al tronului Franței. Se poate oare ca refugiul cunoscut sub denumirea de Azilul Francez să îi ofere adăpost pentru tot restul vieții?

Ofițerul Liam Delaney a luptat onorabil în Revoluția Americană, dar acum, când noul guvern a instituit o taxă abuzivă, care îi afectează propria familie, principiile democratice pentru care a luptat par să fi dispărut. El nu dorește decât să-și lucreze pământul atât de greu câștigat, de la marginea Azilului, dar în curând se trezește implicat în tensiunile iscate de revolta producătorilor de whiskey. La un moment dat cunoaște o tânără și frumoasă franțuzoaică proaspăt sosită de la Paris și se pomenesc amândoi implicați într-o luptă neașteptată, având drept miză pacea și siguranța după care tânjesc.

Jocelyn Green este autoarea premiată a mai multor cărți de ficțiune și nonficțiune, printre care se numără romanele Însemnul regelui și Wedded to War, ambele finaliste ale Christy Award, precum și The 5 Love Languages Military Edition, pe care a scris-o în colaborare cu Dr. Gary Chapman. Jocelyn locuiește în Cedar Falls, Iowa, împreună cu soțul și cu cei doi copii ai lor.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28368
Autor Jocelyn Green
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 394
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-630-6521-07-4

Comentarii

Comentarii (4)

evaluareComentariu de Miriam
Evaluare
greuta la inceput,dar dupa ce m-am obisnuit cu personajele si cu actiunea,mi-a placut enorm de mult (Postat pe 04.10.2023)
EvaluareComentariu de Rodica
Evaluare
O carte foarte frumoasa. Dorind sa fuga din calea razboiului din Franta Viviene pleaca in America, dar odata ajunsa in cartierul francez din Philadelphia se trezeste din nou pusa in pericol alaturi de micutul care i-a ramas in grija. Intalnirea cu ofiterul Liam Delaney e un punct de cotitura in viata ei. Si dupa ce trec impreuna prin primejdie viata lor se aseaza si ei par sa isi gaseasca pacea si siguranta de care au nevoie. (Postat pe 13.05.2023)
Merita citita!Comentariu de Mihaela
Evaluare
O carte care te atragebinca de pe primele pagini si care pastraza viu suspansul pana pe ultimele pagini. Una din preferatele mele. O recomand! (Postat pe 02.03.2023)
RecomandComentariu de Anca
Evaluare
La inceput mi-a fost greu sa retin datele din roman, sa ma transpun in perioada aceea. Dar cu cat citeam mai mult cu atat mi-a placut mai mult. Romanul este plin de invatatura istorica, dar povestea personajelor e un deliciu pentru cititor! Merita achizitionat! (Postat pe 08.02.2023)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.