Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Tu esti, Doamne? Recunoaste-I vocea din multimea zgomotelor

Cindy Jacobs

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 21 puncte.
21,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 21 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Alatura-te lui Cindy Jacobs, care are experienta in domeniul invataturii profetice, si ea te va conduce pas cu pas in abordarea biblica a modului in care Il poti auzi pe Dumnezeu la un nivel mai profund si personal.

Pot auzi vocea lui Dumnezeu?

Te-ai simtit vreodata ca si cum, indiferent ce faci, Dumnezeu pare sa nu-ti vorbeasca? Nu esti singura persoana care simte acest lucru. Alatura-te lui Cindy Jacobs, care are experienta in domeniul invataturii profetice, si ea te va conduce pas cu pas in abordarea biblica a modului in care Il poti auzi pe Dumnezeu la un nivel mai profund si personal.

"Pentru ce aceasta carte?", intreaba Cindy. "Eu, una, cred ca unele resurse cu privire la profetie sunt intr-o oarecare masura mistice si greu de inteles, sau presupun un anumit nivel de cunostinte biblice din partea cititorului sau ascultatorului. Scopul mesajului meu simplu si scurt transmis prin aceasta carte este de a demistifica vocea lui Dumnezeu si de a impartasi cu voi, intr-un mod clar si usor de inteles, cum puteti auzi vocea Lui in mod mai eficace si patrunzator."

"Cindy Jacobs reprezinta vocea profetica plina de experienta pentru Trupul lui Hristos de pretutindeni. In aceasta carte, «Tu esti, Doamne?», Cindy se foloseste de experientele din viata ei pentru a crea un ghid scurt pentru cei care vor sa auda mai clar vocea lui Dumnezeu."

-- Bill Johnson Biserica Bethel, Redding, CA, autorul cartii "Cand Cerul invadeaza pamantul"

"Ea prezinta o perspectiva biblica simpla cu privire la profetie si la aplicatiile ei practice in viata credinciosului. Recomand cu draga inima aceasta carte tuturor celor care doresc sa auda mai clar si mai profund vocea lui Dumnezeu."

-- Dr. Che Ahn Presedinte al Harvest International Ministry

Cindy Jacobs este autoare, vorbitoare si invatatoare in domeniul rugaciunii si al darurilor profetice, cu inima pentru ucenicizarea natiunilor. Este autoare a sapte carti, incluzand cartile de mare succes, "Stapanind portile vrajmasului", "Vocea lui Dumnezeu" si "Femei ale destinului".
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24999
Autor Cindy Jacobs
Editura Alfa Publishing
Nr. pagini 85
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.