Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Triumful crucii Lui asa cum se vede in viata lui Simon Petru

Stephen Kaung

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 14 puncte.
14,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 14 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Un lucru foarte jalnic care poate fi vazut in sanul crestinismului de astazi este faptul ca cei credinciosi se poticnesc foarte usor -- chiar mai usor decat Petru - si II parasesc foarte repede pe Domnul. Aceasta arata un singur lucru: ca ei nu s-au abandonat pe deplin in mana lui Cristos; sunt dedicati numai intr-o anumita masura, iar daca Domnul le cere sa treaca dincolo de aceasta limita, ei spun: "Nu, nu - pana aici. Aceasta este toata dedicarea mea." Dar sa nu uitam ca daca noi nu li suntem dedicati Domnului, nici El nu ne este dedicat noua. El nu Se poate lega decat de cei care sunt pe deplin legati de El. Daca nu suntem predati, nici Stapanul nu ne va tine aproape de Sine. El va fi gata sa ne lase sa mergem pe drumul nostru. El nu Isi doreste o gloata haotica, ci o armata disciplinata. Permite-mi sa te intreb: Cat I-ai incredintat Domnului? Cat de mult te poti dedica Lui? Si cat de mult ti Se poate El dedica tie?

STEPHEN KAUNG a fost un foarte apropiat colaborator al lui Watchman Nee, fiind un fel de Timotei pentru acesta. Cand comunistii au venit la putere, el a parasit China, la propunerea lui Watchman Nee, si a locuit un timp in Kong Hong. Apoi s-a mutat in SUA, unde locuieste si in prezent, in Richmond, Virginia. La fel ca Lance Lambert, si Stephen Kaung calatoreste foarte mult, fiind invitat in intreaga lume la conferinte, ca vorbitor. Mesajul lui este viu, limpede si patrunzator. A primit o revelatie clara cu privire la taina lui Cristos, la Ekklesia si la planul vesnic al lui Dumnezeu alcatuit in Cristos Isus. A colaborat si cu T. A. Sparks.

Cuprins

Prefata
Nota redactorului
1. Chemarea la ucenicie
2. Conditiile uceniciei
3. Mangaierea uceniciei
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21398
Autor Stephen Kaung
Editura N/A
Nr. pagini 78
Dimensiuni 13,3 x 20 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.