Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Care este relevanta credintei crestine la sfarsit de secol XX si la inceput de nou mileniu? Francis Schaeffer a fost un apologet stralucit al crestinismului istoric, si cartile, filmele si conferintele lui au influentat milioane de oameni. Cele trei carti continute in aceasta Trilogie au fost scrise in intentia de a da un raspuns la intrebarile si dilemele omului modern. In ele se face o analiza patrunzatoare a d rerilor si dezamagirilor acestuia. Abandonarea credintei crestine in ultimul secol a dus la instrainarea omului nu numai de Dumnezeu, pe care L-a declarat mort, ci si de sine insusi, de esenta sa intima ca om, de umanitatea care i-a fost conferita prin creatie. Dumnezeu care exista, Evadarea din rational si El exista si nu tace, au avut un impact deosebit asupra multor generatii de crestini. Publicandu-le acum in limba romana, speram ca intelegerea lui Francis Schaeffer va continua sa atinga si noua generatie de tineri romani care doreste sa cunoasca adevarul si este in cautarea frumusetii si a unui sens in viata.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20314
Autor Francis A. Schaeffer
Editura N/A
Nr. pagini 386
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de Valentin
Evaluare
Am citit aceasta carte a lui Schaeffer, intrucat am vrut sa prezint si un punct de vedere crestin cu privire la etica si morala crestina; am fost dezamagit...Am vaga impresie ca acest volum sufera si din cauza traducerii; price regula de aur la traducere spune ca pentru o traduicere reusita, trebuie sa ai oameni cel putin initiati in domeniul respectiv.Or, aici cartea realmente sufera...Cu privire la continut, e foarte criticabil: autorul converteste un concept central al epistemologiei -adevarul propozitional - si il introduce ca un leit-motiv in argumentatie : revelatia propozitionala.Fundamentele argumentative ale cartii sunt concentrate in partile a doua si a treia a ,,Trilogiei,,...dar, parca dupa ce citesti Kierkegaard, orice alta dialectica, de orice natura, cu privire la Kierkegaard pare o simpla nota de subsol/infrapaginala.Crestinatatea mai are mult de decantat cu privire la liniile de forta ale gandirii actuale europene si nord-americane...abia acum, cum spunea Kierkegaard, s-a ajuns la intelegerea profunda a notiunilor privitoare la pacat - ura, rautate, necredinta etc., etc. - dar mai are mult pana sa ajunga la constientizarea pacatului. (Postat pe 22.07.2009)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.