Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Trairea in prezenta lui Cristos. Ultimele cuvinte ale autorului despre Cer si Imparatia cerurilor

Dallas Willard

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte.
24,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 24 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

In paginile acestei carti, Dallas Willard analizeaza ce inseamna sa traim acum in lumina Imparatiei lui Dumnezeu. El vorbeste despre puterea Trinitatii in vietile noastre, importanta cunoasterii, importanta disciplinelor spirituale si multe alte subiecte. Dallas ne prezinta ganduri profunde despre ce inseamna sa traim in prezenta lui Cristos.
Cartea este adaptata dupa prelegerile tinute de Dallas Willard si John Ortberg in februarie 2013, in cadrul conferintei "Sa-L cunoastem pe Cristos azi!" din Santa Barbara, California. Fiecare capitol se incheie cu un dialog intre Willard si Ortberg.
Cartea se termina cu un capitol care ne invata cum sa ne binecuvantam unii pe altii. Aceste reflectii reprezinta un final foarte potrivit pentru lucrarea publica a lui Dallas Willard. Este un dar al harului.

"Trairea in prezenta lui Cristos este o prezentare minunata a multor chestiuni legate de realitatea vietii in Imparatia lui Dumnezeu aici si acum. O recomand calduros."

-- RICHARD J. FOSTER, autorul cartii "Disciplinele spirituale"

CUPRINS

Prefata, de Gary W. Moon

1. Cum sa traiesti bine. Viata vesnica incepe acum - Dallas Willard
Discutie - Dallas Willard si John Ortberg

2. Cine sunt expertii in transformarea vietii? - John Ortberg
Intrebari si raspunsuri impreuna cu John Ortberg

3. Cum sa intri in Imparatie si sa traiesti acolo - Dallas Willard
Discutie - Dallas Willard si John Ortberg

4. Cunoasterea experientiala a Trinitatii - John Ortberg
Discutie - Dallas Willard si John Ortberg

5. Intelegerea persoanei. Partile componente nevazute - Dallas Willard
Discutie - Dallas Willard si John Ortberg

6. Importanta disciplinelor crestine - John Ortberg
Discutie - Dallas Willard si John Ortberg

7. Binecuvantarea - Dallas Willard
Discutie - Dallas Willard si John Ortberg

Multumiri Anexa: Ghid de discutii - Gary W. Moon

PREFATA

de Gary W. Moon

Cred ca istoria Bisericii va fi foarte binevoitoare cu Dallas Willard. El si-a trait viata ca un amestec rar de profesor riguros, invatator biblic plin de pasiune si prieten al lui Dumnezeu. Cei care l-au cunoscut bine au fost uimiti de mintea sa, dar l-au iubit datorita cunoasterii personale a lui Dumnezeu si dorintei sale de a impartasi cu altii experientele vietii in Imparatie.
Cartea pe care o tii in mana se bazeaza pe transcrierea unei conferinte tinute in 21-23 februarie 2013 in Santa Barbara, California. Conferinta s-a nascut din discutiile purtate intre Dallas si John Ortberg, pastor la Menlo Park Presbyterian Church din Menlo Park, California, un autor si vorbitor inzestrat.
Scopul principal al conferintei a fost de a prezenta scrierile si slujirea lui Dallas - cele mai zeloase idei ale sale. Conferinta a avut tema "Sa-L cunoastem pe Cristos azi!" si a fost o ocazie de a prezenta firul auriu care strabate toate scrierile sale: faptul ca este posibil sa cunosti intr-un mod intim Sfanta
Treime si sa intri in glorioasa Imparatie a lui Dumnezeu. Mesajele prezentate in cadrul conferintei de catre Dallas si John au fost editate putin in vederea scrierii acestei carti, insa ele retin stilul conversational al unei conferinte. La inceputul fiecarui capitol se gaseste una dintre rugaciunile care au fost rostite in timpul conferintei. Fiecare capitol se incheie cu o discutie referitoare la ideile capitolului care contine informatii suplimentare oferite in urma intrebarilor puse lui Dallas de catre John si de catre persoane din audienta. In anexa se gase ste un ghid de discutii.
Conferinta a fost sponsorizata de Martin Institute for Christianity and Culture si de Dallas Willard Center for Christian Spiritual Formation (MIDWC), unde slujesc ca director executiv. MIDWC isi datoreaza existenta viziunii si generozitati lui Eff si Patty Martin. Speram ca aceasta carte si ghidul de discutii vor capta si pastra stilul unei conferinte - si, mult mai important, ideile lui Dallas - intr-un mod care-ti va fi util.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24401
Autor Dallas Willard
Editura Nu
Nr. pagini 202
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.