Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Trairea crestina in familie

Jay E. Adams

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 18 puncte.
18,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 18 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Jay E. Adams a inteles ca familia este in impas astazi.

Cartea de fata studiaza cu atentie erodarea acestei celule de baza a societatii, pornind de la principiile Scripturii. Cititorii vor descoperi in aceasta carte o multime de sfaturi practice, inspirate din invatatura lui Cristos, pentru o traire crestina in cadrul familiei, pentru o mai buna comunicare intre membrii acesteia, pentru convietuirea alaturi cu un sot necrestin, precum si indrumari privind disciplinarea corecta a copiilor. Pastorii si consilierii crestini vor gasi si ei mesajul cartii deosebit de util in activitatea lor.

Jay E. Adams este profesor de Teologie Practica si Director de Studii Avansate la Seminarul Teologic Westminster din California. A tinut numeroase prelegeri in domeniul sau de activitate si a scris carti pe diverse teme, intre care educatia, consilierea crestina, teologia practica. Dintre lucrarile sale mentionam Back to the Blackboard, Competent to Counsel, The Christian Counselor's Manual (Manualul Consilierului Crestin - ECC), Theology of Christian Counseling (Teologia consilierii crestine - ECC) si Solving Marriage Problems.

PREFATA

Aceasta carte isi propune sa deserveasca doua scopuri fundamentale. In primul rand, sper ca ea va fi folosita atat de familii cat si de persoane individuale. In familie, ea poate fi folosita pentru a evalua, dezbate si imbunatati anumite aspecte ale unui camin crestin. Ma rog ca aceasta carte sa conduca spre solutiile pe care Dumnezeu le ofera pentru problemele noastre.
In al doilea rand, lucrarea de fata a fost conceputa special ca un ajutor pentru consilierii crestini. Ea poate fi folosita in consilierea sotilor si a sotiilor, a parintilor si a copiilor sau a membrilor individuali ai familiei. In consilierea familiilor, consilierii pot propune ca in perioada cuprinsa intre doua sedinte de consiliere, membrii familiei sa citeasca anumite capitole si sa discute pe marginea lor. De asemenea, temele de la sfarsitul capitolelor trebuie si ele rezolvate inainte de urmatoarea sedinta. In cazul consilierii premaritale, capitolele de la 4 la 7 se pot dovedi folositoare.
Rugaciunea mea este ca Duhul Sfant sa foloseasca aceasta aplicatie a Cuvantului Sau pentru binecuvantarea multor familii si pentru cresterea Bisericii Domnului nostru Isus Cristos.

-- Jay E. Adams Philadelphia, mai 1972

CUPRINS

1. O familie centrata in Cristos
2. Speranta si ajutor pentru familia ta
3. Comunicarea - cel mai important lucru
4. Concepte biblice fundamentale despre familie
5. Celibatarii
6. Cuvant pentru sotii
7. Conducere motivata de dragoste
8. Disciplinare cu demnitate
9. Cum sa traiesti cu un sot necredincios
10. Concluzie
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22068
Autor Jay E. Adams
Editura Nu
Nr. pagini 137
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.