Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Tragedie si triumf

Ligia Seman

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte.
45,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Ligia Seman locuieste in Hunedoara impreuna cu Tibi, sotul sau, si cu cele doua fetite. Cele doua romane ale sale, Funiile dragostei si Handicapul constiintei, s-au bucurat de un real succes, fiind primite si apreciate in mod deosebit de cititori.


In dorinta de a fi de folos semenilor mei, am ales calea scrisului, o cale anevoioasa, dar presarata cu bucurii neasteptate. In aceasta carte am pus mult din inima mea si imi doresc sa fie si un mesaj al Inimii lui Dumnezeu.

Pilda de viata a multora arata ca poti iubi mult, poti trai o "viata inalta" in ochii lui Dumnezeu, chiar cu putine resurse si in conditii de trai foarte grele, ca Dumnezeu e gata sa inmulteasca tot ceea ce pui la dispozitia Lui, iti intinde mana sa ta sprijineasca, vegheaza sa poti urca pe varfuri...spre cele mai inalte standarde stabilite de El pentru viata— dragoste jertfitoare si adanca virtute crestina.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20495
Autor Ligia Seman
Editura Nu
Nr. pagini 533
Dimensiuni 13,5 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (9)

ExcelentaComentariu de Magdalena
Evaluare
Ligia Seman este o scriitoare extraordinara. Cartile ei sunt ca niste manuale de psihologie a omului, iar eu ador psihologia.
Am citit toate cartile scrise de Ligia si pot spune ca aceasta te captiveaza de la inceput pana la sfarsit. O recomand cu caldura! Recomand, de asemenea, "Funiile dragostei", care a fost si este cartea mea de suflet. (Postat pe 10.11.2018)
BinecuvntareComentariu de Daniela
Evaluare
A fost o binecuvantare sa o pot citi. De departe una din cele mai bune carti pe care le-am citit. Complexa. Motivanta. (Postat pe 19.07.2018)
Comentariu de veronica
Evaluare
a fost o carte buna (Postat pe 26.06.2013)
Comentariu de Bianca A.
Evaluare
Cartile Ligiei Seman raman cartile mele de suflet, chiar si dupa 5 ani de cand am citit aceste carti. Domnul sa o binecuvinteze pe Ligia Seman si sa-i puna pe suflet sa mai scrie o carte (sau mai multe :) ) ! (Postat pe 12.07.2010)
Comentariu de oana
Evaluare
sunt de-a dreptul excelente,pana acum am citit doar funiile dragostei si handicapul constiintei, iar acum tragidie si triumf este o carte excelanta care te marcheaza. Domul sza o binecuvanteze pe Ligia seman. (Postat pe 23.09.2009)
Comentariu de Ema
Evaluare
Fetele care au zis ceva inaintea mea, chiar au derptate.La terminarea cartii mi-am dat seama ca uneori ne incurcam in atat de multe detalii mici si ne preocupam mai mult de lucruri care nu au valoare, incat uitam la ce am fost chemati si uitam sa ne daruim- in totul totului tot. (Postat pe 07.07.2007)
Comentariu de Camy
Evaluare
Intr-adevar, cartile scrise de Ligia Seman sunt de-a dreptul excelente. Sunt atat de captivante, atat de graitoare...cititi-le si o sa va placa! Veti intelege mai bine rolul nostru pe pamant ca si crestini. (Postat pe 20.06.2007)
Comentariu de Bianca.A
Evaluare
Cum spunea si Ioana....e o carte f. buna care merita citita...eu am citit-o acum 2 ani cand aveam 14 ani si pana acuma a fost cartea care mi-a placut cel mai mult (incercati si "Funiile dragostei" de Ligia Seman)...decat sa citesti reviste,mai bine citeste aceste doua carti...vei fi mai bogat pe plan spiritual :) (Postat pe 31.01.2007)
Comentariu de Ioana
Evaluare
E o carte care merita citita. (Postat pe 16.11.2006)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.