Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Totul pentru gloria Lui

Oswald Chambers

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 27 puncte.
27,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 27 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Aceasta colectie de meditatii duhovnicesti devotionale zilnice abordeaza ficare aspect al vietii si slujirii crestine. O intelegere clara si ferma a adevarului lui Dumnezeu, asa cum se gaseste el in Isus Hristos, ne imbarbateaza sa "traim in chip absolut si desavarsit pentru El, si numai pentru El".

Aceasta carte (in engleza: My Utmost for His Highest), devenita o lucrare clasica, a fost publicata prima data in 1927, iar de atunci a ramas constant pe lista cartilor foarte cautate.

Oswald Chambers a fost un om de o intelepciune si maturitate spirituale remarcabile. Ca invatator biblic, el a fost renumit in intreaga lume, iar scrierile Lui au fost o sursa de inspiratie pentru milioane de crestini. Desi a murit in 1917, mesajul lui este uimitor de actual si de clar pentru cititorii din zilele noastre.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20946
Autor Oswald Chambers
Editura Nu
Nr. pagini 372
Dimensiuni 14,5 x 20,3 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (7)

Comentariu de dani
Evaluare
vreau si eu cartea !!! eu o citesc in engleze de pe internet dar as vrea sa fie disponibila si varianta aceasta in romana pentru a o putea impartasi cu cei dragi... (Postat pe 23.01.2013)
Comentariu de Abel Dragomir
Evaluare
Dintre toti autorii pe care i-am citit vreodata, Oswald Chambers mi-a placut si m-a influentat cel mai mult. Stilul sau de scrierere rezoneaza perfect cu modul meu interior. Scrierile sale sunt atat de provocatoare, atat de transante, atat de directe, incat nu mai poti ramane aceeasi persoana dupa ce le-ai citit! Te provoaca la o schimbare de atitudine, de mentalitate. Cred ca acesta este motivul pentru care imi plac atat de mult. Gandirea sa este foarte profunda si concentrata. Sunt autori pe care dupa ce ii citesti, trebuie sa extragi esenta din scrierile lor; in cazul lui, pot spune ca scrierile sale sunt aproape in intregime esenta. Recomand din tot sufletul lucrarile pe care le-am parcurs deja (Adevaratii ucenici, Predica de pe munte, Batand la usa lui Dumnezeu), precum si pe cea pe care o am momentan in studiu: Totul pentru gloria Lui. (Postat pe 23.09.2010)
Comentariu de Gabi
Evaluare
va rog frumos sa faceti din nou disponibila cartea. Este o adevarata comoara pentru relatia fiecarui credincios cu Dumnezeu! (Postat pe 01.06.2009)
Comentariu de Nety
Evaluare
Doresc din toata inima si eu ac. carte. Faceti cumva sa fie disponibila. (Postat pe 08.10.2008)
Comentariu de Ioana
Evaluare
Am citit meditatiile pentru ianuarie pe mail si doresc din toata inima sa am vartea. Am scris la office@kerigma fara raspuns/ 06.02.2008 (Postat pe 06.02.2008)
Comentariu de Eliza
Evaluare
o vreau si eu:(( de ce nu e disponibia?:-s (Postat pe 05.02.2008)
Comentariu de rebeca
Evaluare
este cartea mea favorita, Dumnezeu a schimbat mult viata mea de cand o citesc, am citi-o deja de 3 sau 4 ori si continuu sa o citesc in fiecare dimineata. (Postat pe 05.01.2008)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.