Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Toti sunt normali pana ajungi sa-i cunosti

John Ortberg

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 46 puncte.
46,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 46 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Normal? Cine e normal?

Sigur nu-i vorba de tine! Nici de vreun altul pe care l-ai intalnit pana acum... Nici unul dintre noi nu este normal conform definitiei lui Dumnezeu, si cu cat ne apropiem mai mult unii de altii, cu-atat ai clara devine situatia.
Si totusi, in pofida ciudateniilor noastre, a pacatelor si a personalitatilor noastre "colturoase", avem nevoie unii de altii. Comunitatea este mai mult decat un simplu cuvant — este una dintre cele mai mari trebuinte ale noastre. Prin urmare, cum pot niste oameni plini de cusururi si anormali ca noi sa imblanzeasca fortele care ne dezbina, ca apoi sa intram in acele relatii transformatoare pentru viata noastra si pe care Dumnezeu le-a proiectat pentru noi?
In aceasta carte, invatatorul si autorul de succes John Ortberg se concentreaza asupra acelor detalii care fac functionala comunitatea. Vei avea parte de o lectura care-ti va provoca mintea sa priveasca spre inima lui Dumnezeu, dar si la ceilalti si la tine insuti. Mai mult de-atat, vei dobandi intelepciune si vei afla cum te poti apropia de oameni, in moduri diferite si eficiente. Cu umor, acuitate si har de povestitor, Ortberg ne arata cum ajunge comunitatea sa rodeasca fericire, sanatate, sustinere si maturizare si cum putem noi sa lucram la asta... Doar asa, oamenii ciudati si stangaci care suntem vom descoperi dragostea lui Dumnezeu intr-un mod tangibil si vom beneficia de puterea transformatoare a dragostei, a acceptarii si a pretuirii reale.

Cu acest titlu incitant, John Ortberg ne conduce intr-o aventura a dezvaluirii adevaratei naturi umane. Cu totii suntem departe de perfectiune si de idealul lui Dumnezeu pentru noi. Cu toate acestea, sufletul nostru tanjeste dupa relatii, la fel cum trupul nostru este insetat dupa aer sau apa.
Cartea ne descopera o lume fascinanta a relatiilor profunde, invitindu-ne sa descoperim, printr-o comuniune reala, bucuria de a apartine, incintarea de a fi cunoscuti si iubiti, posibilitatea de ne darui si de a ne maturiza, siguranta de a ne regasi printre cei apropiati. Citind aceasta carte vom descoperi cum putem noi, ca oameni imperfecti si dificil de abordat, sa trecem peste barierele nevazute care ne tin departe unii de altii si de Dumnezeu, sa intram in relatia datatoare de viata pe care El a pregatit-o pentru noi.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20618
Autor John Ortberg
Editura Nu
Nr. pagini 284
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (16)

Comentariu de Claudiu
Evaluare
Cartea este disponibila. Ar trebui sa va actualizati site-ul. Multumesc pentru intelegere. (Postat pe 14.11.2008)
Comentariu de Corina
Evaluare
merita citita! (Postat pe 09.10.2008)
Comentariu de Alexandru
Evaluare
este o carte extraordinara, intr-adevar, parem normali pentru cei ce nu ne cunosc si devenim atat de insuportabili uneori pentru cei care ne sunt cel mai aproape.Ma bucur pentru o asemenea carte si o recomand tuturor celor ce se cred "normali". (Postat pe 01.10.2007)
Comentariu de Sergio G
Evaluare
Merita (Postat pe 13.05.2007)
Comentariu de teo
Evaluare
cartea asta trebuie citita de toti cei care sunt parte a unei biserici locale. mie mi-a schimbat modul de gandire cu privire la rolul pe care il am in biserica mea. cititi in special capitolele 4 si 5. (Postat pe 06.02.2007)
Comentariu de Dan
Evaluare
O carte buna...o recomand. (Postat pe 06.02.2006)

De la 11 la 16 din totalul de 16

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.