Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

ton 2006

Diferiti artisti

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

ton-asezonat pe disc se preteaza inainte ori dupa masa... dupa gustul fiecaruia...

Nu contine conservanti.

Tonul este relaxant, compus dintr-o cromatica conplexa, ce rasfrange sub imboldul crucii o proiectie salvatoare. Sub aceasta nazuinta ia forma tonul muzicii crestine, pe acorduri grave sau luminoase se creioneaza bucuriile si esecurile, cautarile si framantarile, iluziile si visele, viata pe care in definitiv o traim ca oameni crestini.

Ai ton? ai conectie la cea mai buna retea de muzica contemporana crestina romaneasca. Fii in ton!

Natural 100%, fara indulcitori, nu contine: E512, E513, E514, B12, lecitina s.a.m.d.

Atentie! A nu se consuma... (poate va mai vin si voua ceva idei)
Vezi mai mult

Lista piese

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60416
Artist Diferiti artisti
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (29)

Comentariu de eu
Evaluare
cand ascult zgomote din astea,ma ia groaza.Se canta rock la scara mare.Treziti-va oameni buni. (Postat pe 05.01.2009)
Comentariu de Mihaela
Evaluare
Pt. Identic - Imi pare rau, baietzi, mi-am skimbat pararea, doar ca piesa e putzin dificila shi prima oara cand am ascultat-o nu mi-a plakut (Postat pe 29.04.2007)
Comentariu de cineva
Evaluare
domnul sa ne lumineze pe fiecare sa inteleaga cum sa cinte pt.domnul nu sa copie lumea ci noi sa fim deosebiti de lume!sa fim sare si lumina 'daca cintam la fel ca ei atunci carei diferenta? (Postat pe 20.04.2007)
Comentariu de tainich
Evaluare
Pana cand o sa ne certam pt niste lucruri absolut inexistente? Muzica in general... nu e alba sau neagra. E muzica si atat. Atitudinea conteaza in inchinare si nu ce instrumente se folosesc sau cat de multe metafore contin versurile. Sunt de acord cu "eu", Unitate in diversitate mi se pare un slogan pe care ar trebui sa ni-l asumam, pentru a lupta impreuna in rugaciune si inchinare. Cu alte cuvinte, fratilor, va place si sunteti dusi pe culmile credintei printr-o muzica vioaie,cu volumul tare? FITI BINECUVANTATI! Sau poate va place sa va lasati topiti, smeriti, inaltati de muzica lenta, cu un volum mai redus? FITI BINECUVANTATI DE ASEMENEA! Sunt atatea lucruri de facut pentru Dumnezeu, acolo unde suntem, pentru ce atata ura intre noi? Asa ca hai sa folosim timpul risipit pt a scrie comentarii dureroase incercand sa intelegem, sa iubim si sa ne mustram(daca este cazul) in DRAGOSTE. (Postat pe 17.04.2007)
Comentariu de eu
Evaluare
ah, si scopul acestui loc de dat cu parerea este sa ne dam cu parerea, nu sa il transformam in forum;) (Postat pe 16.04.2007)
Comentariu de eu
Evaluare
nu stiu daca s-a observat, dar acest produs este o compilatie, adica o lucrare care incearca sa surprinda cat mai multe gusturi. daca unii sunt mai geniali si nu se regasesc in niciuna din melodiile si formatiile propuse, ar putea cel putin sa isi demonstreze pana la capat genialitatea si sa isi manifeste in mod civilizat opiniile. daca va place, f bine, daca nu, nu aruncati cu pietre in ei, caci avem un Creator mult prea maret si prea divers ca sa poata fi cat de cat perceput print-un singur gen muzical. unitate in diversitate, ne-o ia UE inainte cu promovarea acestui concept. (Postat pe 16.04.2007)
Comentariu de Mihaela
Evaluare
Pt. Identic: Imi place rock-ul shi toate genurile contemporane. Radu - mi-a placut de tine la One, dar, sa fim serioshi, asta e muzik ? D-l sa te binecuvinteze, pt. ai nevoie (Postat pe 31.03.2007)
Comentariu de Mihaela
Evaluare
Born Again, m-atzi dezamagit. Dupa 1 album asha de fine o melodie catastrofala (Postat pe 31.03.2007)
Comentariu de nathaly
Evaluare
sunt de acord cu tine!asta este adevarul!dar diavolul nu doarme ....pe multi ia orbit,si nu mai pot vedea,;mai grav e ca nici nu tac!sa ne rugam ca DOMNUL sai lumineze!GOD BLESS YOU!PT;;MIRIAM' (Postat pe 27.03.2007)
Comentariu de nathaly
Evaluare
sunt de acord cu tine!asta este adevarul!dar diavolul nu doarme ....pe multi ia orbit,si nu mai pot vedea,;mai grav e ca nici nu tac!sa ne rugam ca DOMNUL sai lumineze!GOD BLESS YOU!PT;;MIRIAM' (Postat pe 27.03.2007)

De la 1 la 10 din totalul de 29

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.