Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Teologie crestina

Millard J. Erickson

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 120 puncte.
120,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 120 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Teologie crestina este o lucrare teologica de referinta, care analizeaza, pe rand, cu mare patrundere si relevanta temele majore ale credintei crestine: ce este teologia, teologia si filozofia, metoda investigatiei teologice, teologia si studiul critic al Bibliei, actualizarea mesajului crestin, teologia si limbajul ei, revelatia universala si speciala a lui Dumnezeu, caracterul triunic al lui Dumnezeu, lucrarea de originare a lui Dumnezeu, umanitatea, pacatul, persoana si lucrarea lui Cristos, persoana si lucrarea Duhului Sfant, mantuirea, natura Bisericii, rolul Bisericii, ritul de initiere al Bisericii, unitatea Bisericii, escatologia.

Dupa ce si-a obtinut doctoratul in filozofie, Millard Erickson a urmat studii aprofundate la Universitatea din M?nchen, Germania. Autorul este un apreciat profesor de teologie, care a predat la mai multe facultati prestigioase de profil din SUA. Pe langa Teologie crestina, care a cunoscut de la prima sa aparitie mai multe editii in limba engleza si in alte limbi, Millard Erickson a mai publicat The New Evangelical Theology, Relativism in Contemporary Christian Ethics, Contemporary Options in Eschatology si Salvation.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20608
Autor Millard J. Erickson
Editura Nu
Nr. pagini 1071
Dimensiuni 17,5 x 24 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (3)

de avut in biblioteca Comentariu de Ionel C
Evaluare
Disclaimer: Aceasta este o carte de teologie, iar eu nu sunt teolog :), ci inginer IT/manager in IT.
Am aceasta carte in biblioteca, am citit maxim 10% din ea si o folosesc oridecate ori caut un raspuns la o neclaritate teologica.
De exemplu:
- ce puncte de vedere sunt cu privire la predestinare? merg la pagina 790 si ma lamuresc, apoi o inchid si o pun inapoi in bilbioteca.
- un coleg ma intreaba care este starea celor morti care s-au declarat crestini in timpul vietii lor, unde sunt acum? merg la pagina 1010 si citesc diferitele interpretari escatologice
Nu e o carte pt publicul larg, dar este cu siguranta o carte de referinta pe care un crestin implicat in activitatile bisericii sale (evanghelizare, invatatura, cateheza, etc) ar trebui sa o consulte macar la nevoie.


(Postat pe 09.03.2019)
Comentariu de stivenno
Evaluare
Aleluia, Amin !!!Eu sunt fost ortodox, acuma fac studii teologice la instituţie evanghelică şi studiez din aceasă carte, recomand aceste volume în casa oricărui se numeşte creştin ... (Postat pe 06.12.2010)
Comentariu de victor
Evaluare
sunt ortodox si-o recomand cu mare caldura acest tratat solid.cred si trebuie ca biserica ortodoxa sa se implice mai mult in dialogul ecumenic. iubita mea este penticostala aleluia!! multumim Domnului si sper ca intr-0 zi crestinii sa ne unim. oare de ce suntem separati, invidiosi, gelosi? Este un singur Dumnezeu si un singur botez!!! (Postat pe 10.12.2007)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.