Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Tablete de stil de viata

Hans Deihl & Aileen Ludington

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 17 puncte.
17,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 17 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Oamenii pot face mai mult pentru sanatatea lor, mai mult decat orice medic, spital sau progres al stiintei medicale. Datele stiintifice arata ca deciziile pe care le luam ora de ora, zi de zi, determina in mare masura starea sanatatii noastre, bolile de care suferim si, deseori, chiar momentul cand vom muri. Din acest motiv, Tablete de stil de viata educa, motiveaza si inspira pe cel ce o citeste, pentru a inlocui acele deprinderi si obiceiuri ce distrug sanatatea, cu un mod de viata care promoveaza sanatatea.
In cele 52 de tablete de sanatate veti descoperi cauzele si remediile bolilor comune de astazi, precum si o intelegere clara a modului in care va puteti trai viata in asa fel incat sa va bucurati de bunastare si o sanatate cat mai buna!
Sanatatea nu este totul, dar fara sanatate totul este nimic!...

Problema cea mai mare a medicinei moderne este de a educa si motiva bolnavii sa adopte un mod de viata mai sanatos. Aceasta carte face tocmai acest lucru – cu claritate, fermitate si seriozitate.
—Dr. William Castelli

Autorii acestei carti s-au aflat in avangarda medicinei preventive cu mult inainte ca aceasta sa fi fost la moda. Ei raspund la intrebarile si temele legate de sanatate cu dovezi convingatoare si cu bun-simt. Nimeni nu poate ramane acelasi chiar si dupa citirea catorva din aceste TABLETE.
—Helbert E. Douglass
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20788
Autor Hans Deihl & Aileen Ludington
Editura N/A
Nr. pagini 214
Dimensiuni 14 x 20 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (7)

Comentariu de Vellescu Razvan
Evaluare
Este foarte buna cartea asta!!! (Postat pe 15.02.2012)
Comentariu de Nacada
Evaluare
..cartea asta mi-a redat increderea in mine, ajutandu-ma sa dau jos ultimele 10 din cele 30 Kg acumulate in timpul sarcinii. e o carte cu sfaturi de bun simt pe care daca le respecti poti sa spui ca ai un stil de viata sanatos. ceea ce mi se pare important este faptul ca aceasta carte are ca obiectiv educarea nu doar a fizicului ci si a spiritului pentru atingerea unui echilibru personal!!!o recomand cu caldura !!! (Postat pe 02.01.2011)
Comentariu de Gaza
Evaluare
Da, e foarte buna cartea, bine sistematiyata, accesibila si utila. Doar ca e un pic depasita )ptr aprilie 2010), fata de cate alte yeci si sute de lucrari se editeaza pe tema alimentatiei sanatoase. Oricum, merita citita, pastrata, recitita pe fragmente, imprumutata, comentata, etc. (Postat pe 13.04.2010)
Comentariu de ion3la
Evaluare
o amam citito si ii extraordinararespect aceste conditii si chiar mergMERITA sa o cumparati pt. sanatatea voastra (Postat pe 13.12.2008)
Comentariu de Jony
Evaluare
O carte extraordinara pentru un bun stil de viata.Cine vrea sa traiasca sanatos trebuie s-o citeasca atent si sa o aplice treptat.Contine 52 de capitole, cate unul pe saptama. Intr-un an iti poti schimba stilul de viata in bine.Succes!!! (Postat pe 24.05.2008)
Comentariu de seby
Evaluare
SAD (Postat pe 22.12.2007)
Comentariu de Catalin Stanciu
Evaluare
O carte de exceptie, diferita de alte discursuri de pe piata. Nu propune nimic, atrage doar atentia asupra modului defectuos de viata. Alegerea iti apartine. (Postat pe 14.12.2007)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.