Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Sursa tăriei mele. Cum să te bazezi pe puterea de transformare a lui Isus Hristos pentru vindecarea inimilor rănite

Charles F. Stanley

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 17 puncte.
17,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 17 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Te simti singur? Te simti nelinisŸtit sŸi frustrat? IŽngrijorarea iti furaƒ cumva bucuria sau nesiguranta iti amenintaƒ pacea? Aceste probleme ar putea reprezenta simptome ale unor raƒni emotionale care au nevoie de atingerea vindecaƒtoare a lui Isus.

"Sursa taƒriei mele" este o carte emotionantaƒ sŸi personalaƒ despre puterea lui Cristos de a ma˜nga˜ia pe cei ce suferaƒ sŸi de a elibera pe cei impovaƒrati. IŽmpaƒrtaƒsŸind propria caƒlaƒtorie a suferintei emotionale, Dr. Charles Stanley oferaƒ principii biblice care te vor ajuta:
Saƒ invingi suferinta, nesiguranta, frustrarea, singuraƒtatea sŸi instraƒinarea
Saƒ intelegi felul in care poverile emotionale iti preseazaƒ sŸi iti delimiteazaƒ alegerile in viataƒ
Saƒ iti confrunti amintirile dureroase ale trecutului
Saƒ gaƒsesŸti vindecare sŸi sperantaƒ in promisiunile lui Dumnezeu.

Dacaƒ ta˜njesŸti dupaƒ o viataƒ implinitaƒ sŸi liberaƒ in fiecare zi, acest ghid practic te poate ajuta saƒ-ti descoperi libertatea in Cristos.

Indiferent cine suntem noi astaƒzi, suntem saƒraci - sau ducem lipsaƒ - intr-un fel sau altul. Suntem captivi amintirilor trecutului sŸi asŸteptaƒrilor limitate pe care le avem pentru viitorul nostru. Dacaƒ nu suntem dispusŸi saƒ ne confruntaƒm cu experientele dureroase pe care viata ni le aduce in cale, suferinta devine o povaraƒ sŸi o ranaƒ a inimii. Astaƒzi este ziua in care IŽi poti cere Domnului Isus saƒ te elibereze de povara cea grea pe care o porti in inima.ƒ -- Charles Stanley

DR. CHARLES F. STANLEY este fondatorul sŸi presŸedintele  organizatiei In Touch Ministries, a caƒrei programe de radio sŸi televiziune sunt difuzate in intreaga lume, in 60 de limbi. A fost de asemenea timp de peste 30 de ani pastorul senior al bisericii First Baptist din Atlanta, Georgia, care numaƒraƒ 15.000 de membri.

Dr. Stanley este licentiat in arte la Universitatea Richmond, licentiat in teologie la Southwestern Theological Seminary, obtina˜nd masteratul sŸi doctoratul la Luther Rice Seminary. A fost ales de douaƒ ori presŸedintele  Southern Baptist Convention sŸi este autorul mai multor caƒrti, incluza˜nd cele mai bine va˜ndute caƒrti nominalizate de ziarul New York Times: Finding Peace (Gaƒsind pacea), God is in Control (Dumnezeu e in control), Walking Wisely (Traƒind cu intelepciune), When the Enemy Strikes (Ca˜nd dusŸmanul lovesŸte) sŸi Success God™s Way (Succesul in felul lui Dumnezeu).

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27053
Autor Charles F. Stanley
Editura Alfa Omega Publishing
Nr. pagini 186
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2013
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9789731734255

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.