Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Sub semnul indoielii. Intrebari frecvente ale scepticilor privind credinta crestina

Norman Geisler & Thomas Howe

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 27 puncte.
26,50 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 27 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Aceasta carte este rezultatul a peste patruzeci de ani de incercari de a raspunde celor ce submineaza credinta in Cuvantul vesnic al lui Dumnezeu. Ea se adreseaza mai degraba celor care sunt dispusi sa-si puna intrebari si sa-si confrunte deschis dilemele teologice, decat celor deja incremeniti in propriile cunostinte sau prejudecati.
Autorii, recunoscuti profesori de teologie, nu vin inaintea cititorilor ridicand pretentia verdictelor finale sau a rezolvarilor fara rest, ci incearca sa descifreze textele sacre cu smerenia celor care, aflandu-se in mers, cauta explicatii pe masura propriilor indoieli ce le rasar pe cale.
Sfantul Augustin spunea ca 'daca suntem pusi in incurcatura de vreo aparenta contradictie a Scripturii, nu ne este ingaduit sa afirmam ca autorul acestei carti greseste, ci, sau manuscrisul este defectuos, sau traducerea este gresita, sau nu am inteles noi bine'. Teologia nu este literatura, ci aceasta disciplina reprezinta un efort admirabil de a aborda trans-rationalitatea, de a cuprinde necuprinsul; de asemenea, Biblia nu a fost dictata oral, iar scriitorii, diferiti ca formatie, nu au fost simpli secretari ai Duhului Sfant, ci oameni cu interese diferite si tipare omenesti de gandire.
Acest compendiu de intrebari frecvente adresate de catre sceptici teologilor crestini, pe langa faptul ca reprezinta un manual teologic interesant si usor de folosit, poate deschide apetitul spre aventura fara egal a adastarii in miezul unui Logos mereu viu si lucrator.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20765
Autor Norman Geisler & Thomas Howe
Editura N/A
Nr. pagini 424
Dimensiuni 16 x 23 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (3)

RecomandComentariu de Ruben
Evaluare
Norman Geisler și Thomas Howe realizează o operă cuprinzătoare de apologetică. Aceștia parcurg fiecare carte a Bibliei și surprind principalele dileme biblice, la care încearcă să răspundă folosindu-se de argumente istorice și de logică. Este o carte pe care o recomand atât creștinilor - pentru a înțelege mai bine Biblia - , cât și scepticilor sau ateilor - pentru a înțelege aparentele contradicții biblice. (Postat pe 19.09.2017)
Comentariu de Daniel
Evaluare
Si eu imi doresc aceasta carte si fara indoiala si alte persoane o doresc! Dupa atat timp inca nu este disponibila?! (Postat pe 10.03.2015)
Comentariu de supaplecs
Evaluare
Imi doresc enorm de mult aceasta carte. Va rog Kerigma , faceti tot posibilul sa fie disponibila din nou. Multumesc ! (Postat pe 28.09.2011)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.