Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Strigatele inimii

Ravi Zacharias

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte.
35,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Sa-L aducem pe Dumnezeu aproape, cand El pare atat de departe!

O slujba de vis, copii minunati, o casnicie perfecta. Si un sentiment tot mai puternic al zadarniciei absolute.

Ravi Zacharias este considerat unul din cei mai mari ganditori ai generatiei noastre. In "Strigatele inimii", el trateaza sentimentul interior de zadarnicie ce poate coplesi inima omului, dar care ne ajuta in acelasi timp sa intelegem rostul suferintei, sa gasim usurare pentru constiinta noastra, libertate in placere, mangaiere in singuratate si, mai presus de toate, sa-L cunoastem pe Dumnezeu si sa ne intarim credinta in El pentru viata noastra de zi cu zi.

Cartea aceasta ne inspira si ne incurajeaza; dezvaluie sentimentele ascunse ale inimii noastre si reveleaza prezenta continua, inevitabila a lui Dumnezeu in orice clipa a vietii noastre; la sfarsitul ei aflam raspunsul absolut satisfacator la strigatul inimii.

"Cand Dumnezeu vorbeste, nu intalnim nici strategii, nici farse, ci doar adevaruri definitorii pentru viata. Cand El ni se adreseaza, suntem alinati de atingerea Lui si ne odihnim in mangaierea Lui, stiind ca El ne-a auzit strigatele si a venit langa noi in ceasul nevoii."

-- Ravi Zacharias

Cuprins

Cuvant inainte
Multumiri

Introducere
1. Strigatul pentru a-L cunoaste pe Dumnezeu
2. Strigatul pentru o credinta palpabila
3. Strigatul pentru a cunoaste rostul suferintei
4. Strigatul unei constiinte vinovate
5. Strigatul pentru libertate in placere
6. Strigatul unei inimi singuratice
7. Strigatul lui Dumnezeu pentru poporul Sau
Postscriptum la Capitolul 3, 'Strigatul pentru a cunoaste rostul suferintei'
Note

Cuvant inainte

Unii oameni au darul de a face ca cele mai dificile lucruri sa para simple. Un jucator de golf profesionist da impresia ca lovitura lui este ceva foarte simplu. Un tenor talentat ne face sa credem ca si noi am putea canta la fel de bine. Un cercetator chimist poate vorbi in termenii tehnici ai stiintei la fel de usor cum spunem noi alfabetul.
Unii fac sa para totul foarte simplu. Doar cand incercam acelasi lucru noi insine, intelegem ca nu este deloc asa. Incercam sa lovim mingea de golf, cantam o arie sau citim o carte de chimie, si realizam ca toate sunt foarte dificile. Incercarile personale nu fac decat sa ne mareasca admiratia pentru cei care infaptuiesc lucruri la care noi doar visam.
Poate de aceea am asa o mare admiratie pentru Ravi Zacharias. Ceea ce altii fac cu muzica, crosa de golf sau formulele chimice, Ravi reuseste cu gandirea crestina. El da raspunsuri limpezi unor intrebari dificile si face ca problemele sa para simple.
Dar noi stim care este realitatea. Lucrarea pe care Dumnezeu i-a incredintat-o lui Ravi, nu e nicidecum usoara. Prima lui misiune este aceea de a se lupta cu probleme pe care multi prefera sa le evite. O mostra din dieta lui zilnica de gandire este prezenta in aceasta carte: intrebari despre suferinta, singuratate, disperare si vina. Ravi isi croieste drum printre aceste dileme.
Dar lucrarea lui nu se opreste aici. El nu se multumeste sa strabata aceste paduri dese si umbroase, ci croieste o poteca si pentru noi, ca sa le putem strabate la randul nostru sub calauzirea lui... si ce sa vezi?! Harta este clara. Este la indemana oricui. lar lectura ei este usoara si chiar placuta.
Un exemplu perfect este cartea pe care o aveti acum in mana. Rasfoind manuscrisul ei, am fost incantat si incurajat. Incantat de talentul autorului si incurajat deoarece Autorul Vietii a lasat acestei generatii un ganditor atat de talentat. De mai bine de trei decenii, Ravi strabate lumea raspunzand la intrebari de genul celor din aceasta carte. Ne ajuta sa gandim fara ca el sa gandeasca in locul nostru.
Si o face cu foarte mult har. Imi amintesc una dintre observatiile facute de prietenul nostru comun, publicistul Kip Jordon. Kip a ascultat numeroase dialoguri intre Ravi si studenti in campusurile universitare. Cu toata ostilitatea pe care aceste intalniri o pot atinge uneori, mi-a spus Kip, "nu l-am vazut niciodata pe Ravi sa trateze fara respect pe cineva. Intotdeauna asculta cu rabdare si raspunde intr-o maniera care il onoreaza pe cel ce a formulat intrebarea."
Va recomand din toata inima aceasta carte. Daca ar fi vorba despre golf, opera sau chimie nu as putea garanta pentru Ravi Zacharias. Dar cand este vorba despre tratarea celor mai dificile probleme ale credintei si vietii, nu cunosc pe altcineva care sa o faca mai bine.

-- MAX LUCADO
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22119
Autor Ravi Zacharias
Editura Nu
Nr. pagini 239
Dimensiuni 14 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de Florica
Evaluare
acum o citesc desi nu am terminat o i am dat nota zece exceptionala te invata sa faci diferenta intre sentimentele firii pamantesti si voia Lui DUMNEZEU dupa 8 ani pe calea Domnului am inteles ca pana acum m au dominat sentimentele ne ajuta sa ne cunoastem inima o recomand celor cu un temperament melancolic dar nu numai isi merita pretul este valoarea cartii (Postat pe 24.03.2011)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.