Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Stop manipularii

Jacques Regard

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Brutal sau insidios, cineva ne impune să gândim, să acţionăm, să trăim sau să iubim cum el sau ea o vrea. Utilizând mijloace care ne paralizează, ne zăpăcesc sau ne împiedică să reacţionăm, manipulatorul ne invadează şi ne jefuieşte astfel o parte mai mult sau mai puţin importantă din viaţa noastră.

Această lucrare este destinată tuturor celor care s-au săturat să fie călcaţi în picioare, să fie prea amabili sau prea buni, să nu-şi poată trăi viaţa, să fie nefericiţi. Într-un cuvânt, tuturor celor care s-au săturat să fie manipulaţi.

Prin numeroase exemple, autorul ne ajută să descoperim diferitele aspecte ale tipurilor de manipulare care, pentru prima dată, sunt clasificate în mod clar şi precis, indiciile, mecanismele şi resorturile acestora. Apoi, expunând tehnicile utilizate de manipulatori şi în paralel cu acestea mijloacele de a le rezista, indică instrumentele suplimentare şi comportamentele specific adaptate tuturor celor care se consideră victime ale hărţuirii sau care se simt manipulaţi (într-un mod sau altul) fără să ştie cum să se apere sau cum să iasă din capcana în care au căzut. Cu alte cuvinte, tot ce trebuie să ştie ca să spună Stop manipulării!

Jacques Regard, formator şi consultant în armonizarea relaţiilor interumane, membru al Institutului de Cercetare în Metapsihologie de la Palo Alto (California), este autorul mai multor cărţi de psihologie şi dezvoltare personală.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25573
Autor Jacques Regard
Editura Meteor Press
Nr. pagini 176
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Psihologie
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-973-728-702-1

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.