Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Stiu ce cred!

Continental

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Traim intr-un context in care majoritatea oamenilor isi aleg valorile si isi formeaza principiile in functie de propriile ambitii, nevoi, incredintari, valori si convingeri, care de multe ori nu sunt dupa voia Celui ce ne-a creat. Ca si copii nascuti din Dumnezeu, trebuie sa ne cunoastem foarte bine identitatea, trebuie sa fim convinsi ce credem,... sau mai bine zis... in cine credem.
"Stiu ce cred!" este titlul sub care cei din grupul Continental au strans 10 cantece care prin muzica, versuri si o interpretare pe masura, vor naste in mintea ascultatorilor multe intrebari, raspunsuri si, totodata, dorinta de a-L cunoaste mai mult pe El.
Vezi mai mult

Lista piese

1. Stiu ce cred

2. Fii a mea lumina

3. Timpul nostru

4. La crucea Ta

5. Isus e viu

6. Doar Tu ma cunosti

7. Noi am ales

8. Ma inalti

9. Tot ce imi doresc

10. Dragostea Ta

11. Traiesti (bonus track ContiKids)

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 60529
Artist Continental
Anul publicarii N/A
Casa de discuri N/A
Suport Nu
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (41)

Comentariu de lili
Evaluare
intotdeauna cand oamenii au lucrat ptr. dumnezeu si i-a placut D-lui ce au facut, au fost si impotrivitori. Nu va uitati la Tobia si Sambalat mergetti tot inainte pentruca D-zeu este cu voi. Va apreciez mult. Ascult cu placere muzica de calitate. Putine albume crestine se ridica la calitatea muzicala pe care o au albumele voasre.Tineti tot asa. (Postat pe 27.01.2008)
Comentariu de iosif
Evaluare
Mi se pare normal ca unora sa le placa un anumit gen muzical iar pe altii sa ii lase reci. Totusi, e foarte usor sa judeci, atunci cand privesti din afara. Poate e bine sa ne vedem barna din propriul ochi. Cine i-a cunoscut pe cei din Continental poate sa imi spuna cat sunt de firesti. Imi pare rau ca judecati dupa aparente. (Postat pe 26.01.2008)
Comentariu de bOom777
Evaluare
pop-rock?ma indoiesc... yo sincer zic ca mai fain ii stilu asta decat cel vechi... oricum Domnu sa va binecuvanteze (Postat pe 26.01.2008)
Comentariu de ligia
Evaluare
Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru ca v-ati pus la dispozitia lui talantul pe care vi l-a dat....nu va lasati descurajati de cei care privesc din decor si critica fara macar sa aibe habar de cate inimi de piatra s-au topit cand v-au auzit pe voi cantand...chiar aveti ce spune lumii (Postat pe 24.01.2008)
Comentariu de HAlin
Evaluare
De acord cu p.u.s.h. ... eu cel putin am avut binecuvantarea sa petrec ceva vreme in Continental , am participat la destule turnee si .... sincer am ramas dezamagit sa vad ce ati scris mai sus ... nu imi vine sa cred.... Vorbiti in necunostinta de cauza.. Domnu sa va mustre!Daca nu mai cantam ca la inceput este pentru ca .. lumea nu mai e ca la "inceput", nimic nu mai e ca la inceput.Toate lucrurile sunt intr-o continua schimbare.. deci ... si muzica. Muzica trebuie sa mearga in ritmul societatii. Asta daca vrei ca mesajul cantecelor sa ajunga la inimile oamenilor care si ei sunt intr-o continua schimbare.Ne pare rau dar Grupul Continental nu canta pentru cei care traiesc in trecut...si apropo ... pocainta nu are nimic de-a face cu muzica corala! (Postat pe 23.01.2008)
Comentariu de p.u.s.h.(pray until smth happens)
Evaluare
vorbiti din nestiinta...nu va judec; n'aveti de unde sa stiti ce frumos lucreaza Dumnezeu prin turneele continentalilor si cate vieti a schimbat Domnul prin aceste cantece in republica moldova, in ucraina, in oltenia si in intreaga tara asta numai in ultimii doi ani cu aceste albume.ati ascultat doar muzica sau ati meditat un pic si la cuvintele lor? (Postat pe 19.01.2008)
Comentariu de eu
Evaluare
am observat o schimbare in majoritatea albumelor noi,toate sunt cat se poate de firesti, cand ar trebui sa fie cat mai mult pe placul lui dumnezeu si cred k aici intervine diavolul,nul lasati!!nu cantati pt oameni cantati pt dumnezeu!!sper sa luati in considerare ce am spus....pt k nu mai e mult si vine domnul...e vremea sa ne pocaim mai mult ca niciodata...si cred k voi,continental,la inceput in celelalte albume aveati niste melodii mai "pocaite" ca acum...am crezut k vati mai pocit dar....sunt dezamagita de voi...dar poate urmatoarele albume care vor aparea vor fi mai pe placul domnului...nu se stie dak mai faceti albume, poate acesta e ultimul dar dumnezeusa stiti k a luat in considerare efortul vostru si va va binecuvanta sau cred k va binecuvantat deja p masura....domnul vine curand de aceea nu la sati prilej diavolului si lepadativa de lucrurile lumii si stati alipiti de domnul pt k jnu e nici un folos la-l pierzi p dumnezeu pt lule plina de pacat....multa pace....!! (Postat pe 13.01.2008)
Comentariu de diana
Evaluare
la inceput cantati mult mai fain...erau melodii care zideau si ridicau suflete acum....nu mai e asa....ne rugam pt voi ...sigur o sa se vada o schimbare pt k DUMNEZEU LUCREAZA!!!!! (Postat pe 10.01.2008)
Comentariu de anonim
Evaluare
are dreptate dan.nu mai cantati cor,cum cantati odata.asta e pop-rock ce cantati voi.muzica asta nu ma zideste cum ma zidea cea din albumele anterioare.imi pare rau pt voi.:-( (Postat pe 06.01.2008)
Comentariu de Dan
Evaluare
Nu mai sunt cei de la inceput!!!!Continentalii adevarati sunt cei de la inceput...nu mai este calitate!!!(p meu de vedere) (Postat pe 04.01.2008)

De la 31 la 40 din totalul de 41

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.