Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Statornic pe cale. Memorii

Constantin Tudose

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 22 puncte.
22,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 22 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O carte a durerii. O suferinta care se numeste Constantin Tudose.

In fata mea se afla un om cu parul alb complet. Dar ce chip tanar poate sa aiba! In jurul sau emana o liniste care ti se transmite si tie imediat. Esti incarcat tu insuti in preajma acestei fiinte cu o stare de echilibru pe care altfel, in singuratatea camerei tale, nu o poti trai. Categoric, acest om are o forta interioara care se induce in sufletul celor din imediata sa apropiere.
L-au arestat... dar taria pe care Dumnezeu i-o pusese in suflet nu putea sa fie cu nimic stearsa din adancurile personalitatii sale.
Anchetat, purtat prin toate inchisorile de exterminare din Romania: Gherla, Aiud, Colonia Salcia din Balta Brailei, Canalul lui Dej, la Capul Midia, la Poarta Alba dar, asa cum spune, "mana buna a Lui Dumnezeu a fost mereu asupra capului meu. Acolo am descoperit cele mai subtile mijloace de a face cunoscut Cuvantul Lui Dumnezeu. Memorasem inca inainte de arestare aproape toate versetele Bibliei. Cu aceste cuvinte din Scriptura ma intaream pe mine insumi si pe cei mai slabi. Rugaciunile si versetele pe care le recitam pentru invocarea Numelui Lui Dumnezeu m-au ajutat sa ma concentrez si sa cunosc forta de eliberare pe care ti-o da energia de neinvins a Cuvantului Evangheliei".
Incep sa inteleg ca aceasta fiinta reprezinta o parte din suferinta omenirii. Si ca datorita unor astfel de oameni Dumnezeu se mai indura de noi si i se face mila de creatura sa, OMUL.
Fratele Tudose a depasit varsta de... 80 de ani. Dar tineretea sa spirituala si vioiciunea fizica sunt un dar de la Dumnezeu pentru cei care nu-si pierd, nici in cea mai grea imprejurare, credinta adevarata. Martirii crestini ai primelor veacuri nu puteau sa aiba alt chip decat asemenea acestui frate de la Dunarea de Jos, unde au rasunat pasii Sfantului Andrei.

profesor GHEORGHE LUPASCU, Cartea durerii,
in "Reforma evanghelica", Anul 1, nr 1.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20696
Autor Constantin Tudose
Editura N/A
Nr. pagini 204
Dimensiuni 14,5 x 21 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (15)

Comentariu de Radu
Evaluare
Slavit sa fie Domnul !www.tezaur-oasteadomnului.ro (Postat pe 26.09.2012)
Comentariu de lazar nitu
Evaluare
fratele tudosie a demonstrat cu vorba si cu viata ca a fost si a ramas om a lui dumnezeu (Postat pe 17.05.2008)
Comentariu de carmencristian2007
Evaluare
pastrez in inima mea amintiri si predici ce ma duceau atat de aproape de domnul si traiam stari divine fratele era inzestrat de Domnul cu atata har si intelepciune ce mult imi lipseste in inima mea este o rana (Postat pe 12.05.2008)
Comentariu de Mihaela
Evaluare
Ma duc sa dorm putin la sanul,odihnitor din care sant precum adoarme graul toamna, la sanul caldului pamant. ....Ma duc numai putin deoparte, sa odihnesc ceas dupa ceas, apoi in Dimineata fara Moarte ,cu Domnul voi veni la voi. Daca fratele ar putea sa mai vorbeasca asta ar spune! (Postat pe 01.05.2008)
Comentariu de UN OM PRIN CARE FRATELE A LUCRAT
Evaluare
23.04.2008-Dumnezeu a hotarat sa mai ia de pe pamant un margaritar, fratele Constantin a fost omul prin care DUMNEZEU a hotarat sa imi salveze viata.E grea despartirea de fratele nostru drag dar pt el e mai bine asa, a suferit enorm de mult si a acceptat suferinta cu bucurie ca pe un dar de la Dumnezeu.MOARTEA A FOST BIRUITA(1Cor.15:51-54) !MEREU TE VOM IUBI, DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE! (Postat pe 24.04.2008)
Comentariu de wwjd?
Evaluare
ma bucur cand vad cat de frumos vorbesc unii dintre voi despre fratele Tudose Constantin!...a fost un pastor trimis de Domnul pentru Miscarea Evanghelica "Oastea Domnului" Galati, adunarea din care fac si eu parte...si ma bucur! 23-04-2008 ora 10:35...Fratele Constantin a mers la Domnul!!!El sa-l odihneasca in pace!...a fost un om deosebit!Gbu! (Postat pe 24.04.2008)
Comentariu de Cristi Hinda
Evaluare
O carte deosebita. L-am "cunoscut" pe fr Tudose la inmormantarea fr. Moldoveanu, cand mi-a inmanat personal cartea. Locuieste in Galati. (Postat pe 06.01.2008)
Comentariu de july
Evaluare
suferinta este cel mai de pret dar ,este binecuvantarea desavarsita! bucurati-va!!! (Postat pe 29.05.2007)
Comentariu de Florin
Evaluare
Aurul trebuie trecut prin foc , pt a deveni pur. Fratele Tudose trece prin astfel de incercari. Sa ne rugam Domnului pt fratia sa. (Postat pe 11.12.2006)
Comentariu de sorin
Evaluare
....suferinta, jertfa..nu are nici o valoare daca nu este facuta in ADEVAR....erezia intuneca mintea omului...cititi cu totii VIETILE SFINTILOR care au propovaduit ADEVARUL prin TRAIRE !!!! (Postat pe 26.09.2006)

De la 1 la 10 din totalul de 15

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.