Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Speranta. Tamar. Seria "O genealogie a harului"

Francine Rivers

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Nume de barbati, unul dupa altul, sunt mentionate in primul capitol din Evanghelia dupa Matei. Dar printre toate aceste nume de tati si fii din cartea neamului lui Isus Cristos se remarca numele a cinci femei, a caror chemare mareata a fost aceea de a pava, alaturi de sotii si fii lor, calea venirii in lume a lui Mesia. Cinci femei care au schimbat lumea. Vulnerabilitatea acestor femei ori abuzul de putere al barbatilor din epoca patriarhala pot parea dure pentru noi, cei de azi. Insa emotiile pe care le traieste o femeie, indiferent de timp sau regiune, sunt universale.
"O genealogie a harului" este seria de nuvele ale lui Francine Rivers, care readuc in actualitate iertarea, puterea de sacrificiu si reabilitarea.

Speranta - Tamar

Femeia tradata de barbatii care ii controlau viitorul, dar care a luptat pentru credinta ei in Dumnezeu

Numele ei inseamna "curmal", si asemenea acestei specii de plante careia ii poarta numele, Tamar spera sa supravietuiasca mediului dur de viata in care traia: sa se plece, dar sa nu se franga. La 14 ani, Tamar este aruncata intr-o lume plina de abuzuri, tradare si deziluzie. Ajunge sa fie data de sotie unui barbat rau si plin de sine. Confruntata cu suferinta, Tamar are de facut niste alegeri: Ii va ingadui lui Er sa-i distruga inocenta si s-o corupa? Va renunta la religia canaanita in favoarea Dumnezeului evreilor, in ciuda vietii mizere in care este atrasa? Sau va cadea prada depravarii, asemenea sotului ei si a fratilor lui?
Lasa-te captivata de istoria de viata a acestei femei care nu si-a pierdut speranta si descopera alaturi de ea ce inseamna cu adevarat reabilitarea.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23115
Autor Francine Rivers
Editura Nu
Nr. pagini 166
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

Superb!Comentariu de Magdalena
Evaluare
Deci Tamar nu este "oaia neagra" din genealogia lui Isus, asa cum ni se spune de multe ori de la amvoane. Ea merita tot respectul pentru sacrificiul facut: a sacrificat chiar totul pentru a duce mai departe arborele genealogic al casei lui Iuda. Cartea asta ne ajuta sa vedem lucrurile mai aproape de adevar si de original. Foarte frumos scrisa povestea ei. (Postat pe 02.07.2021)
EvaluareComentariu de Adriana
Evaluare
Cu ajutorul acestei cărți am văzut cum se desfășura viața obișnuită a femeilor din acele vremuri, cum era făcută o căsătorie aranjată și ce trăiri se ascundeau în inimile lor. (Postat pe 30.05.2019)
sperantaComentariu de Andreea
Evaluare
Speranta-Tamar este o frumoasa si incurajatoare poveste despre femeia canaanita Tamar, nora lui Iuda, care a fost maritata cu stranepotii lui Avraam. Cartea aduce in prim plan curajul si credinta unei femei care s-a increzut in Dumnezeu ca Domnul ei. Riscand o moarte lenta si dura prin lepadare, precum si o eterna rusine si umilinta, ea s-a asigurat ca va avea un fiu care sa aduca mai departe numele lui Iuda si care sa se ingrijeasca si de ea. (Postat pe 20.06.2018)
Comentariu de VERONICA
Evaluare
doar un cuvanr pot spune:geniala (Postat pe 26.06.2013)
Comentariu de Lidia B
Evaluare
Vreau si eu cartea :) (Postat pe 15.01.2013)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.