Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Speranta si prietenii. Vol. 1

Speranta

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

LIVE VIDEO

Materialul pe care vi-l propunem spre auditie si vizionare a fost inregistrat live, in timpul unor concerte sustinute de Speranta si Prietenii, in Cluj-Napoca, in iunie 2008. Disponibil pe DVD acest volum muzical se remarca prin expresia artistica si vibratia spirituala, constituindu-se intr-un demers de lauda si multumire la adresa lui Dumnezeu. Din fiecare vers, fiecare fraza muzicala, izvoraste sentimentul unic de bucurie care vine din siguranta mantuirii.
Grupul Speranta, Andreea Popoi, Alin Timofte, Maria Cuc, Ekklesia, Emma Morosan, Otto Pascal, Surorile Onofrei, Ioan Timofte, Ramona si Catalin Lup, Raze de Lumina, Lavinia Les, Grup Amos sunt interpretii/grupurile care-si lasa amprenta pe coloana sonora a acestui DVD. De remarcat ar fi si prestatia live a grupului de instrumentisti ai Bisericii Eben-Ezer, din Castellon, Spania. Cu totii si-au reunit glasurile si instrumentele in dorinta de a ne prezenta un repertoriu variat de cantari de lauda, menit sa ne bucure inimile in prezenta lui Dumnezeu.
Este o sarbatoare a muzicii, un compendiu artistic din care izvorasc cu intensitate bucuria de a fi mantuit si lauda pentru Dumnezeu. Disponibil in format DVD, accesibil pentru orice familie, acest nou produs artistic face parte dintr-un amplu proiect muzical -- ce isi propune ca sa aduca impreuna cele mai valoroase voci si cei mai virtuosi instrumentisti din muzica crestina.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 100220
Autor Speranta
Regia N/A
Producator N/A
Anul publicarii N/A
Distributie N/A
Subtitrare N/A
Durata 3 ore
Suport DVD
Nr. discuri N/A

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.