Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Si nu ne duce pe noi in ispita...

Vladimir Pustan

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Prefata

E destul de usor sa predici sau sa scrii despre ispita, fiind un subiect cu care avem de-a face toti. Ea e originala si folosita ca arma principala de dusmanul nostru, de fapt de singurul nostru dusman, Diavolul. Despre Diavol se pot spune o gramada de lucruri bune, cum ar fi ca-i perseverent, creativ, rabdator, cunoscator fin al naturii umane. Si toate aceste de necontestat calitati le utilizeaza abil pentru un singur scop, acela de-a fi cu el in iad, iar pentru aceasta foloseste la scara planetara ispita sau slabiciunea carnii noastre.
Noi nu suntem in necunostinta de planurile Diavolului, zice apostolul si de aceea ne-am hotarat sa apucam taurul de coarne (desi Satana nu are coarne) si sa anticipam loviturile lui, stiind ca profilaxia intotdeauna e mai potrivita.
Dar pentru cei ce sunt deja cazuti sub tirul feluritelor arme satanice, am gasit remediul de-a iesi din santul insangerat. Cunoscand arma si efectul produs de ea, e mai usor de gasit un tratament potrivit, si de aceea aceasta carte ce s-a nascut din predici tinute pentru generatia asta de tineri e un dorit balsam pentru rani.
Ispitele sunt multe si variate, dar am selectat cele mai comune, mai des folosite si care produc distrugeri mai mari. Un anturaj gresit, o prietenie sinucigasa, o casatorie samsonica, toate acestea au consecinte dezastruoase asupra prezentului si viitorului.
Satana foloseste cu succes mass-media si de aceea am prezentat ravagiile produse de abuzul de televizor si internet, de unde mai usor ne ducem pe toboganul altor trei ispite puternice: sexualitatea, pornografia si moda.
Dupa ce le-am facut autopsia, am scris si cum putem scapa de legaturile acestea si de efectele gloantelor de foc si aici cred ca e punctul forte a acestei carti. Ea ofera solutii. Nu sunt ispite noi, ci doar ispititi noi, si de aceea sunt convins ca aceste randuri isi vor gasi cititori cu nevoi reale.
Multumesc tuturor celor ce-au transpirat ca aceasta carte sa apara intr-o forma frumoasa. Aceeasi echipa saritoare si profesionista merita mai multe aprecieri decait reusesc eu sa le dau si de aceea Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ei si pentru voi toti ce veti gasi un folos in munca noastra.

CUPRINS

Prefata
Anticipand ispita
Biruind ispita unui anturaj negativ
Biruina ispita unei prietenii gresite
Biruind ispita unei casnicii falimentare
Biruind ispita televizorului
Biruind ispita modei
Biruind ispita sexualitaii
Biruind ispita proastelor obiceiuri
Biruind ispita internetului
Si daca totusi a lovit
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22413
Autor Vladimir Pustan
Editura Nu
Nr. pagini 221
Dimensiuni 11,5 x 18,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (2)

Comentariu de Iulian
Evaluare
de ce oare se numesc predici scrise , da e diferenta mare intre citit si ascultat , altfel ti se intipareste in memorie atunci cand citesti , atunci cand asculti te poti duce cu gandul in alta parte , de aceea recomand toate cartile lui Vladimir Pustan (Postat pe 23.03.2013)
Comentariu de Andrei
Evaluare
Pace.Aş dori achiziţionez această carte ,dar înainte , aş dori să ştiu daca în această carte este ceva în plus faţă de ciclul de predici intitulat la fel.MULŢUMESC. (Postat pe 11.11.2012)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.