Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Seria "Voia Ta"

Francena H. Arnold

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 74 puncte.
74,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 74 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Voia Ta, nu voia mea. Care e prețul predării? Seria "Voia Ta” – cartea 1 --- 258 p.

O poveste clasică despre dragoste, suferință și predare

Dragostea secretă a lui Eleanor pentru Chad poate duce la pierderea moștenirii și la abandonarea visului ei de-o viață. Prețul pe care l-ar avea de plătit dacă și-ar preda viața lui Dumnezeu o sperie, dar și prețul propriei încăpățânări e mai mare decât și-ar fi imaginat. Își va urma oare propriile planuri sau va lua decizia, deloc ușoară, de a-și preda viața lui Hristos? Vândut în mai bine de 500.000 de exemplare, romanul Voia Ta, nu voia mea continuă să-i inspire pe cititori să-și dedice viața Domnului Isus Hristos.

* * *

Lumina din fereastra mea. Seria "Voia Ta” – cartea 2 --- 204 p.

Continuarea romanului bestseller Voia Ta, nu voia mea

Hope Thompson vine la oraș și dă peste... ei bine, nici ea nu știe prea bine peste ce anume. Ajunge să se implice într-o lucrare de ajutorare a oamenilor sărmani de pe strada Sherman, împreună cu soții Eleanor și Phil King, de la Institutul Henderson. Participă la toate activitățile care au menirea de a-i insufla sentimente de pace și împlinire. Totuși, Hope își reprimă aceste sentimente. Ea este o tânără credincioasă, este iubită de Stan Dykstra și știe că munca ei este prețuită―dar, cu toate acestea, inima ei este plină de amărăciune și resentimente.
Lumina din fereastra mea este o poveste plină de dinamism despre căutare, descoperire și pace lăuntrică, proces ce se desfășoară pe măsură ce Hope se luptă cu sine însăși, cu Dumnezeu și cu dragostea ei pentru Stan. Povestea ei reflectă frământările interioare cu care se confruntă, la un moment dat, orice om în viața sa. Răspunsul așteptat de Hope nu vine sub forma unui fulger orbitor, ci mult mai subtil, printr-o înțelegere și acceptare calmă a realității.

Francena H. Arnold a fost o învățătoare, o scriitoare talentată, mamă a patru copii și autoare a zece romane. Primul ei roman, intitulat Voia Ta, nu voia mea, a fost scris inițial „doar pentru familie“ și de atunci a fost vândut în mai bine de 500.000 de exemplare și tradus în opt limbi.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30138
Autor Francena H. Arnold
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 258 + 204 p.
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2023
Seria Voia Ta
Volum 1, 2
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.