Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 26 puncte.
26,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 26 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Desene animate

POVESTEA LUI GLADYS AYLWARD - Gladys Aylward porneste in cea mai lunga calatorie a vietii ei, un drum de 100 de mile, de-a lungul muntilor, spre un loc in care sa gaseasca refugiu. Aceasta ferneie condusa de o credinta mare este preocupata de siguranta si refugiul celor 100 de copiii abandonati aflati acum in grija ei.

POVESTEA PERPETUEI - In anul 202, imparatul roman a dat un decret impotriva crestinilor. Cu toate acestea, oamenii continuau sa urmeze credinta crestina, riscandu-si viata. Printre noii credinciosi se numara si Perpetua, o tanara mama. Cand este arestata, ea ofera un exemplu de credinciosie si perseverenta. Se spune ca in Cartagina, multi I au cunoscut pe Cristos datorita marturiei tinerei Perpetua.

POVESTEA LUI AMY CARMICHAEL - Cand Amy isi incepe lucrarea misionara in India, este socata sa afle despre tinerele fete care sunt timute captive in temple pentru a sluji zeilor Printre ele se numara si Preena, o tanara care tanjeste dupa libertate. Intr-o incercare de a evada, intalneste o femeie deosebita, care se increde intr-un Dumnezeu deosebit: Amy Carmichael.

POVESTEA LUI WILLIAM BOOTH - Proprietarii de pub-uri de la periferia Londrei si batausii lor sunt gata sa ii infrunte pe William Booth si ucenicii lui. Ei sunt hotarati sa ii alunge pe acesti credinciosi din oras odata pentru totdeauna. Dar William si "Armata Salvarii" nu sunt atat de usor de inlaturat. Inarmati cu Biblii, instrumente muzicale si o credinta puternica in Dumnezeu, ei marsaluiesc in fata celor mai periculosi oponenti.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 100258
Autor Christian History Institute & The Voice of the Martyrs
Regia N/A
Producator N/A
Anul publicarii N/A
Distributie N/A
Subtitrare N/A
Durata N/A
Suport DVD
Nr. discuri N/A

Comentarii

Comentarii (1)

Exemple de urmatComentariu de Liliana
Evaluare
Recomand Eroii luminii (vol. 1, 2 si 3). Cum sa nu te motiveze asa exemple de credinta! Sa fim intelepti si sa investim in comori ceresti! (Postat pe 08.11.2017)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.