Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Secrete pentru o viață

Susan Meissner

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte.
49,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

În umbra războiului, sufletele inocente trebuie să facă alegeri dureroase

Oxford, Anglia, în zilele noastre. Tânăra cercetătoare americană Kendra Van Zant, dornică să-și urmeze visul unei vieți perfecte, o intervievează pe Isabel McFarland tocmai când bătrâna este gata să dezvăluie secrete despre război, pe care le-a păstrat timp de decenii... începând cu cine este ea cu adevărat. Ceea ce primește Kendra de la Isabel este atât un dar, cât și o povară - una care îi va pune la încercare convingerile și puterea sufletească.

Anii 1940, Anglia. În timp ce Hitler duce un război fără precedent împotriva populației civile din Londra, sute de mii de copii sunt trimiși în centre de plasament din mediul rural. Atunci când Emmy Downtree, în vârstă de cincisprezece ani, și sora ei mai mică, Julia, găsesc refugiu într-o fermecătoare cabană din Cotswolds, ambiția arzătoare a lui Emmy de a se întoarce la oraș și de a deveni ucenica unui creator de modă intră în contradicție cu nevoia profundă a Juliei de a fi mereu în prezența surorii sale. Este chiar perioada în care avioanele Luftwaffe fac ravagii, iar surorile sunt separate în mod crud, viețile fiindu-le schimbate pentru totdeauna.

 
Bogată în personaje, locuri și evenimente viu desenate... Tema reinventării și a răscumpărării va atinge o coardă sensibilă în rândul cititorilor. -- Booklist

Această poveste despre alegeri și consecințe îi poartă pe cititori într-o călătorie sfâșietoare prin Londra devastată de război, prin liniștea din Cotswolds și prin îndepărtata Americă... [Un] roman impresionant și emoționant. -- Historical Novel Society

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27948
Autor Susan Meissner
Editura Litera
Nr. pagini 400
Dimensiuni 13,7 x 20 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Blue Moon
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-33-8957-3

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.