Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Se stinge o lume

Remus Runcan

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O carte despre lepra, despre leprosi, despre pacat dar si depre speranta, multumire, spiritualitate si calauzire, o carte scrisa la provocarea Duhului Sfant.

Stiu ca pare anacronic sa mai faci o lansare de carte intr-o lume virtualizata, in care oamenii sunt tot mai dependenti de ecranele luminate din spate ale computerelor, televizoarelor sau telefoanelor inteligente.
Am constatat insa ca in timp ce ecranele dispozitivelor electronice par ca ne lumineaza viata, lumea noastra se cufunda in intuneric, se stinge o lume, lumea crestinismului veritabil, se stinge datorita insensibilitatii fata de pacat, a nepracticarii invataturilor Bibliei. Daca noi crestinii nu vom reusi sa reaprindem lumina adevarului, a valorilor, a dragostei, a spiritualitatii, cum vom putea sa facem fata unui exod ca si cel pe care il vedem acum dinspre Asia si Africa catre Europa si implicit catre Romania?

> Este o carte despre lepra, despre leprosi, despre pacat dar si depre speranta, multumire, spiritualitate, calauzire...
> Este o carte scrisa la provocarea Duhului Sfant care a avut o lunga perioada de asteptare dar o scurta perioada de editare.

Remus Runcan este licentiat al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, in domeniul: Teologie, specializarea: Teologie Baptista Pastorala, din anul 1996. In anul 2002 a primit titlul de Master of Arts la TCM International Institute Viena, Austria. In acelasi an a absolvit cursul postuniversitar: Practica Asistentei Sociale Orientata Spiritual, la Universitatea de Vest din Timisoara. In 2003 a urmat cursul postuniversitar: Management competitiv, resurse umane, financiare si marketing, la Universitatea Politehnica din Timisoara. Din 2013 este doctorand in cadrul Scolii Doctorale de Sociologie de la Universitatea de Vest din Timisoara, studiind: Comunicarea virtuala si influentele ei asupra relatiilor umane. In prezent este pastor si conferentiaza la conferinte nationale si internationale, invitat la diferite posturi de radio si televiziune, crestine si laice. Domeniile de interes ºtiinþific sunt legate de: teologia practica, asistenta sociala, comunicare si retele sociale.

Cuprins

Introducere
La drum spre Tichilesti
Ce este lepra?
Lepra in Biblie (studii de caz)
1. Maria, sora lui Moise (Numeri 12)
2. Ozia, imparatul lui Iuda (2 Cronici 26)
3. Naaman, capetenia imparatului Siriei (2 Regi 5)
4. Un anonim lepros (Marcu 1:40-45)
5. Zece leprosi vindecati, dar numai unul mantuit (Luca 17:11-19)
Lepra si spitalul de la Tichilesti
Lepra si marturia crestina
Lepra si moartea
Lepra - marturii si memorii
Concluzii
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24404
Autor Remus Runcan
Editura Nu
Nr. pagini 120
Dimensiuni 14 x 20 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.