Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Schimbare de directie. O perspectiva crestina despre homosexualitate. Vol. 1 si 2

Teofil Gavril

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cartea SCHIMBARE DE DIRECTIE este cu siguranta unul dintre demersurile editoriale autohtone de anvergura care merita nu doar mentionate, ci lecturate si chiar studiate de un public extrem de divers -- de la persoane care se confrunta in mod direct cu tendinte, atractii si comportamente nonheterosexuale, la persoane care au in mediul lor astfel de prieteni, cunostinte, membri ai familiei, si pana la specialisti cu diverse formari si preocupari profesionale -- preoti, pastori, lideri ai diferitelor biserici si grupuri sociale, terapeuti, psihologi, sociologi sau medici.

-- Emanuel Adrian Sarbu, lector universitar, doctor in teologie, doctorand in sociologie si fondator al Asociatiei de Suicidologie

Homosexualitatea si tulburarile de orientare si identitate sexuala sunt consecinte nefericite ale starii de pacat, care au ca urmare destructurari patologice la nivel biologic, psihic, relational, moral si spiritual -- extrem de complexe si greu de recuperat. Cand eforturile specialistilor sunt unite cu puterea induratoare si transformatoare a lui Dumnezeu, miracolul poate avea loc. Este speranta, vestea buna, Evanghelia pe care CONTRA CURENTULUI o aduce prin SCHIMBARE DE DIRECTIE intr-un domeniu controversat, tenebros si aproape virgin. Fie ca acest exemplu de crestinism autentic necesar sa ne contamineze, iar multe suflete nefericite, chinuite -- destine naufragiate, sa-si regaseasca vindecarea, impacarea, salvarea.

-- Sorin Sandulache, medic primar neurolog, doctor in antropologie medicala, terapeut crestin si autorul cartii "Consiliere si psihoterapie pastorala"

Cei cu orientare homosexuala se gasesc in fata unei duble probleme: pe de o parte, respingerea din partea bisericii si societatii, iar pe de alta parte, mari framantari interioare. Cartea de fata, SCHIMBARE DE DIRECTIE, constituie o speranta pentru cei care se confrunta cu problema homosexualitatii -- ideea ca transformarea este posibila. Materialul este, de asemenea, relevant pentru consilierii si psihoterapeutii crestini.

-- Petru Mihent, pastor si membru al Asociatiei Psihoterapeutilor din Romania

SCHIMBARE DE DIRECTIE poate fi o raza de speranta pentru cei ce nu mai au nicio speranta, demonstrand ca si altii ca ei au reusit, schimband directia; ii poate motiva sa fie mai deschisi, adresandu-se si celor ce doresc sa-i ajute. Cartea poate fi un instrument util in mana celor ce se confrunta cu astfel de probleme si a celor ce lucreaza cu ei, dar poate fi si o motivatie excelenta pentru o mai mare implicare si daruire in lucrarea cu homosexualii. Biserica crestina, in speta bisericile evanghelice, sunt provocate sa acorde o mai mare importanta acestui domeniu, implicandu-se in mod activ, oferind suport si remediu pentru homosexuali.

-- Vasile Les, psiholog si psihoterapeut

Cartea aceasta este un mare ajutor pentru cei care doresc intr adevar o schimbare in viata lor. Citind-o, inveti ca totul este posibil cu Dumnezeu, chiar si pentru tine! Numai El iti poate schimba cu adevarat viata.

-- Ghita Schinteie, pastor

CUPRINS

VOLUMUL I
Cuvant inainte
Aspecte mai putin cunoscute ale homosexualitatii
Homosexualitatea in societatea moderna -- Incotro?
Osciland intre iubire si frustrare
Homosexualitatea din perspectiva biblica

VOLUMUL II
Pasi spre schimbare
O viata noua
Cum vor reactiona daca le spun?
Cand celor dragi le pasa
Intrebari care ne framanta
Alternative constructive
Postfata
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24154
Autor Teofil Gavril
Editura Nu
Nr. pagini 922
Dimensiuni 14 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.