Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Schimbare de direcție. O perspectivă creștină despre homosexualitate. Vol. 3

Teofil Gavril (editor)

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

 „Salutăm apariţia cărţii SCHIMBARE DE DIRECŢIE pentru abordarea actuală a unui fenomen precum homosexualitatea, fenomen ce stârneşte vii controverse. Această lucrare, fără îndoială documentată şi bine articulată, va putea fi o unealtă pertinentă pentru analiza obiectivă a fenomenului amintit. Originalitatea sa constă în abordarea profundă a subiectului homosexualităţii, în întrebările pertinent puse de către autori şi poate, în primul rând, în oferirea răspunsurilor bazate pe cartea fundamentală a creştinismului: Biblia. Departe de a fi clasată în categoria «hate speech», această carte se vrea a fi o unealtă folositoare în clarificarea unei disonanţe sociale care-i divizează pe semenii noştri. SCHIMBARE DE DIRECŢIE spune adevărul cu dragoste, fără a răni sau a denigra pe cineva pentru orientarea sa sexuală, prezintă exemple şi statistici actuale şi oferă soluţii solide celor care se confruntă cu această stare. SCHIMBARE DE DIRECŢIE este folositoare pentru înţelegerea fenomenului homosexualităţii, adresându-se tuturor: adolescenţilor, tinerilor, adulţilor, părinţilor şi persoanelor singure, pastorilor, preoţilor, laicilor, adică tuturor celor care nu ingurgitează cu seninătate ceea ce numim «political correctness».”
 
– EUGEN JUGARU, pastor lector univ. dr. Preşedinte al Senatului Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti
 
„Tărâmul de mijloc are obiectivul şi determinarea de a aduce o furtună a sodomizării peste întreaga lume, cu scopul clar stabilit de a distruge sufletele preţioase pentru care a murit Fiul marelui şi unicului Rege, Dumnezeul Cel atotputernic. Această carte, împreună cu celelalte două volume, este menită să fie un far luminos pe o stâncă  înaltă, având scopul de a ne orienta corect contra curentului furtunii care doreşte să murdărească şi să corupă ireversibil sufletele. Cartea este profundă, dar uşor de citit. Este informală, totuşi foarte practică, necesară oricărui slujitor care se ocupă de sufletele înlănţuite de păcatul homosexualităţii. Iar cel care suferă de această boală a păcatului, citind-o şi punând-o în practică ajutat de Isus Cristos, poate să fie eliberat pentru totdeauna. SCHIMBARE DE DIRECŢIE a apărut în cel mai bun timp posibil.”

– CLAUDIU LĂPĂDAT, pastor evanghelist
 
„Trăim vremuri tulburi. O nouă filozofie, un nou mod de viaţă, o nouă concepţie despre lume şi viaţă au cucerit dezbaterea publică într-un mod subversiv. Asistăm la marginalizarea şi ostracizarea unor actori ai scenei publice care gândesc diferit şi care au îndrăznit să condamne noua filozofie de viaţă. În contextul acesta, apariţia amplei lucrări SCHIMBARE DE DIRECŢIE, care demontează falsele teorii ale homosexualităţii, este mai mult de cât necesară. Recomand această carte cu toată convingerea că poate să răspundă multor întrebări care frământă societatea contemporană.”
 
 – VASILICĂ CROITOR, pastor, preşedintele Comunităţii Regionale Penticostale Constanţa

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26036
Autor Teofil Gavril (editor)
Editura Carmel Print
Nr. pagini 694
Dimensiuni 14 x 20,5 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum 3
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786068875095

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.