Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Salbaticii - rudele mele

Elisabeth Elliot

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 29 puncte.
29,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 29 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Elisabeth Elliot — sotia lui Jim Elliot, ucis in 1956 de tribul de indieni Auca in Ecuador, trib la care plecase ca misionar; misionara ea insasi, apoi autoarea mai multor carti deosebit de apreciate (Umbra Celui Atotputernic, Prin portile splendorii). Elisabeth Elliot este un vorbitor renumit si apreciat la aceasta ora, fiind invitata la conferinte in intreaga lume.

Subiectul:
Continuarea istoriei relatate in Umbra Celui Atotputernic si Prin portile splendorii; la putin timp dupa uciderea sotului ei, Elisabeth Elliot este invitata sa locuiasca tocmai la tribul care l-a ucis, iar ea va raspunde invitatiei. Cartea este istoria acestui act indraznet.

Rezumatul:
Salbaticii — rudele mele este povestea incredibila, dar adevarata, a patrunderii lui Elisabeth Elliot pe teritoriul aucas. Moartea sotului ei, departe de a i se parea o tragedie lipsita de sens, cum le-a parut multora, a intarit in ea dorinta de a duce Evanghelia acestui trib. Iata ce ii spunea, la putin timp dupa aceste eveniment, reporterului trimis de revista "Life? in Ecuador: "Doresc si mai mult sa ajung la ei. Faptul ca Isus Hristos a murit pentru toti ma face sa doresc salvarea tuturor, dar faptul ca Jim i-a iubit pe aucasi si a murit pentru ei ma face sa ii iubesc mai mult". Asa se face ca, impreuna cu fetita ei, Valerie, in virsta de trei ani, si cu Rachel Saint, sora unuia dintre misionarii ucisi, a plecat sa traiasca printre acesti salbatici. Iar cartea este marturia primilor straini care au patruns pe teritoriul aucas si au supravietuit, putind relata cele vazute.
Povestea lui Nate Saint, Roger Youderian, Ed McCully, Pete Fleming si Jim Elliot a fost istorisita pe larg in Umbra Celui Atotputernic si Prin portile splendorii: in toamna anului 1955, cinci barbati tineri au avut curajul sa ia legatura cu un trib salbatic, din adincurile junglei Ecuadorului, aflat inca in Epoca de piatra. Obiectivul lor era sa realizeze o punte de comunicare cu un grup de oameni al caror singur raspuns de pina atunci dat lumii din afara fusese atacarea tuturor strainilor ce au indraznit sa se apropie de ei. Acest plan combina tehnologia moderna cu ingeniozitatea lor innascuta, avind ca imbold dorinta fierbinte de a duce Evanghelia unor oameni care nu auzisera de Hristos.
Dupa citeva gesturi preliminare de prietenie, acesti barbati au hotarit ca, intr-o zi de ianuarie, 1956, sa dea fata cu membrii tribului Auca (Waorani), care pina atunci reactionasera cu o aparenta toleranta la mesajele si darurile trimise. Dar, dupa o prima intilnire foarte amicala cu citiva membri ai tribului, nici un semnal nu a mai venit de la cei cinci. Sotiile lor au asteptat zadarnic, incordate, linga statia radio. Soldati din Serviciul de Salvare au pornit in cautarea celor disparuti. Au gasit numai cadavre strapunse de sulite, in apa sau pe malul riului Curaray. Eforturile facute de cei cinci pareau inutile, incercarea lor de a duce Evanghelia esuata, iar salbaticii mai inaccesibili ca oricind.
in plus, taina mortii lor raminea ascunsa in jungla, printre aucasi.
Dezgroparea acestei taine si evenimentele care au urmat le puteti gasi, insotite de fotografii graitoare, in paginile acestei carti.

Grupuri tinta:
• cartea se adreseaza tuturor crestinilor, indiferent de confesiune sau preocupari, constituind o lectura placuta, extrem de captivanta si provocatoare.

Caracteristici speciale:
• stil narativ, extrem de placut si accesibil;
• o lectura provocatoare, care invita la analiza propriei umblari cu Dumnezeu si evaluarea dragostei pentru El si pentru cei din jur;
• format elegant, cu coperta tare si supracoperta;
• multe fotografii din perioada petrecuta cu tribul Auca — primele facute vreodata acestor salbatici.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20206
Autor Elisabeth Elliot
Editura Nu
Nr. pagini 198
Dimensiuni 20 x 14 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum N/A
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

Merită citităComentariu de Elisa
Evaluare
Viața trăită din belșug pentru Dumnezeu chiar și în cele mai grele condiții, în junglă, Elisabeth Elliot este gata de a se sacrifica pentru canibalii - rudele ei. Merită citită și o recomand cu toată inima. (Postat pe 07.09.2020)
Comentariu de andreea
Evaluare
imi doresc extraordinar de mult ca aceasta carte sa fie retiparita!adevarul este ca lipseste de ceva vreme!care ar trebui sa fie demersul pt a se declansa retiparirea ei?nr de solicitari? (Postat pe 08.06.2010)
Comentariu de antonia
Evaluare
ma anuntati si pe mine va rog cand va fi disponibila.... (Postat pe 16.05.2010)
Comentariu de just
Evaluare
o carte superba... (Postat pe 18.12.2007)
Comentariu de andrea
Evaluare
o carte cu o marturie cutrmuratoare si pasiune fata de cei care nu au auzit de credinta mantuitoare care este prin Hristos (Postat pe 17.11.2007)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.