Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Religia tainica a Babilonului

Ralph Edward Woodrow

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 13 puncte.
13,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 13 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cartea este o relatare biblica si istorica detaliata a modului, timpului si locului in care paganismul antic a fost amestecat cu crestinismul, precum si a motivatiei care a stat la baza acestui amestec. Incepand de la primele zile ale existentei Babilonului si de la legendele care i-au inconjurat pe Nimrod, Semiramida si Tamuz, sunt urmarite anumite obiceiuri si ritualuri in diferitele lor evolutii, furnizand astfel chei prin care se dezleaga "taina"! Apostolii au prezis ca va veni o apostazie, si dovada prezicerii lor este acum evidenta in istorie. Avand asemenea dovezi in mana, toti credinciosii adevaratii ar trebuie sa caute, ca niciodata inainte, simplitatea gasita in Hristos, si sa se lupte cu toata seriozitatea pentru acea credinta de la inceput care a fost data sfintilor o data pentru totdeauna.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20076
Autor Ralph Edward Woodrow
Editura Nu
Nr. pagini 178
Dimensiuni 20,5 x 14,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (7)

Comentariu de ana
Evaluare
Ce carte extraordinara ! " Nimic nou sub soare"............cum spune Ecleziastul ! (Postat pe 09.01.2013)
Comentariu de dan
Evaluare
nu găsesc cartea la nici o librarie.. (Postat pe 29.12.2012)
Comentariu de Valentin
Evaluare
Mam referit la schimbarea din Sabat in Duminica facuta de constantin in anul 321,inlocuindo cu serbarea Duminicii care la pagani era ziua soarelui.Tot Catolicii au schimbat. (Postat pe 25.01.2012)
Comentariu de Valentin
Evaluare
Nu e de mirare ca catolicii vor incerca sal intimideze ca sa renunte autorul la aceasta carte.Doamne, ce fel de ,,papi,, au fost,si inca sa te gandesti ca ei conduceau o asa biserica imorala.Cartea este supper si e bazata pe date istorice si canonice a catolicilor.Pacat ca na mai scris si despre Sabat, care tot de la pagani a intrat in religia crestina.Si daca nu spunea nimic de trei zile si trei nopti era o carte pe nota 10.Da si asa e foarte buna si la moment. (Postat pe 25.01.2012)
Comentariu de catalina
Evaluare
mi-a placut foarte mult ;o carte foarte bine documentata care arata clar cum s-a amestecat paganismul antic cu crestinismul si s-a ajuns la asa zis-i crestini de azi (Postat pe 24.09.2011)
Comentariu de alina
Evaluare
da,e o carta excelenta pe care am avut ocazia sa o citesc acum mai bine de 7 ani.si am vrut sa o recitesc,pt improspatare,dar...nu am de unde sa o cumpar.e trist ca nu e de gasit.daca aveti ocazia,cititi-o!!! (Postat pe 31.01.2010)
Comentariu de AUREL MUNTEANU
Evaluare
FRATILOR ESTE O CARTE CARE SE MERITA CITITA O DATA-N VIATA .DACA ATI AVUT BINECUVANTAREA SA O AVETI CITITI-O.AM AUZIT CA RALPH EDWARD WOODROW SUB PRESIUNEA 'BISERICI MAMA' AR FI RETRAS-O DE LA TIPARIRE SUB PRETEXT CA ACEASTA CARTE CONTINE UNELE ERORI.FRATI DIN AMERICA POT DA MAI MULTE INFORMATII.SPER SA NU TRAIM VREMURILE CAND BINELE VA FI NUMIT RAU SI RAUL VA FI NUMIT BINE.SA NE RUGAM PENTRU RALPH SA O DEA INAPOI SPRE PUBLICARE DUMNEZEUL CEL PREA INALT SA-L AJUTE LA ACEASTA.DA AMIN. (Postat pe 31.01.2008)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.