Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Rascumparata prin iubire

Francine Rivers

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 63 puncte.
63,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 63 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Extraordinara fictiune poate deveni realitate pentru tine...

California. Tara aurului. Anul 1850. O vreme in care barbatii isi vand sufletul pentru un saculet de aur, iar femeile isi vand trupul pentru un loc unde sa-si plece capul. Angel nu se asteapta din partea barbatilor la nimic altceva decat la tradare. Ajunsa orfana, a fost vanduta unui proxenet si impinsa de mic copil in mrejele prostitutiei. Supravietuieste tinand aprinsa flacara urii. Atunci il intalneste pe Michael Hosea.
Un barbat integru si afectuos, Michael Hosea se casatoreste cu Angel si o invata alfabetul dragostei adevarate. El incearca sa preschimbe amaraciunea din inima fetei, in ciuda rezistentei pe care ea o opune, topind inima ei de gheata. Numai ca dragostea nesperata a lui Michael ii creeaza un sentiment de nevrednicie si teama. Si Angel fuge. Departe de dragostea sotului ei, ingrozita de adevarul pe care nu-l mai poate nega, vindecarea ei deplina vine de la Cel care o iubeste mai mult chiar decat Michael Hosea ... Unul care nu o va lasa sa plece.

Francine Rivers si-a inceput cariera literara la Universitatea din Nevada, Reno. A publicat peste douazeci de romane inspirationale, de dragoste si istorice -- toate bestselleruri -- care au castigat sau au fost nominalizate la importante premii in domeniu. Datorita succesului dobandit, a castigat deopotriva admiratia scriitorilor si loialitatea cititorilor. Tiparite in peste douazeci de limbi, romanele sale au devenit bestselleruri in multe din tarile unde au fost traduse. Este casatorita cu Rick Rivers, au trei copii si locuiesc in California de Nord, Statele Unite.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22920
Autor Francine Rivers
Editura Scriptum
Nr. pagini 530
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (45)

SuperbaComentariu de Andreea
Evaluare
O carte absolut superba. Nu trebuie sa fii fan romance ca sa o citesti. E singura carte romance pe care o iubesc, pur si simplu. (Postat pe 22.08.2019)
InceputulComentariu de Ana Maria H
Evaluare
O carte care isi face loc in inima cititorului inca de la primele pagini. Poveste non-conventionala si exemplu de femeie schimbata de Dumnezeu, Angel devine un model de credinta si statornicie. Totodata, Michael este un om de la care invatam ca un crestin adevarat este bun, bland si plin de dragoste. Superba lectura! (Postat pe 07.08.2019)
Extrem de frumoasăComentariu de Ela
Evaluare
Una dintre cele mai frumoase cărți pe care le-am citit. Povestea lui Osea este transpusă într-o adevărată operă de artă care capătă noi semnificații. (Postat pe 11.06.2019)
SenzaționalăComentariu de Ana- Maria
Evaluare
O carte care m-a facut sa plâng, să râd, care nu m-a lăsat să dorm.... am recitit-o de trei ori si de fiecare data povestea pe care romanul o dezvoltă ma fascinează!!! (Postat pe 23.02.2019)
Neapărat de cititComentariu de Iulia
Evaluare
Cartea aceasta cu adevărat schimbă perspective asupra vieții, și până la ultima pagină, te întoarce pe toate părțile și te duce dincolo de pragul plânsului. Descrie dragostea Lui Dumnezeu față de om indiferent în ce situații a fost în viața lui, și cum aceasta schimbă și pe cel mai răzvrătit copil al Său. (Postat pe 22.02.2019)
O opera de artaComentariu de Ioana
Evaluare
A fost, este si va ramane cartea mea de suflet. Prima oara am citit-o intr-o zi si o noapte, dupa care am mai citit-o de 4 ori integral si citate din cand in cand. O poveste biblica despre o iubire din Dumnezeu. (Postat pe 01.02.2019)
SuperbaComentariu de Lidia
Evaluare
Niciodata nu am citit o poveste de dragoste mai frumoasa decat aceasta in care povestea profetului Osea este adusa in fata noastra. Pasaje superbe ce ne redau peisaje si actiuni de vis, dureroase, dar care fac sa triumfe iubirea, fericirea si, mai ales, cunoasterea de Dumnezeu. O carte pretioasa. (Postat pe 18.01.2019)
RecomandComentariu de Claudia
Evaluare
O carte care te captează total și te surprinde! Nu ai cum sa uiți trăirile și sentimentele simțite citind-o! ;) (Postat pe 21.12.2018)
interesantaComentariu de Ariana
Evaluare
Am citit-o in adolescenta de vreo 3 ori si mi-a placut la nebunie.
Modul in care Francine Rivers prezinta povestea Oseei si a dragostei nebune prin Michael si Sarah este ingenioasa si te ajuta sa intelegi mult mai concret ce ar insemna in realitate sacrificiul pe care acesta l-a facut. (Postat pe 16.12.2018)
O carte superbaComentariu de Dana
Evaluare
Nu ai cum sa lasi cartea din mana cand o citesti, povestea te lasa fara cuvinte, fara aer, cu o invatatura pe masura, o carte care va fi mereu in top. O recomand de o mie de ori! (Postat pe 07.12.2018)

De la 11 la 20 din totalul de 45

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.