Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Rascruci

Wm. Paul Young

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte.
35,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Autorul bestsellerului BARACA, vandut in 18 milioane de exemplare

Paul Young, autorul bestsellerului international BARACA, ne spune povestea transformarii treptate a unui om prins in chinurile propriilor sale fapte, undeva intre cer si pamant.

Anthony Spencer este un om egoist, aflat in culmea gloriei. El este mandru de succesul sau in lumea afacerilor, desi pretul acestui succes a fost unul extrem de dureros. O hemoragie cerebrala il aduce pe Tony pe patul de spital, la terapie intensiva, in stare de coma. De-aici se "trezeste" intr-o lume fantastica, pe un taram "viu", care reflecta intocmai valentele vietii sale pamantesti, cu bine si rau, cu frumos si urat. Aici, pe taramul acesta supranatural, intra intr-un dialog intens cu diferite personaje pe care le socoteste a fi proiectiile propriului subconstient, dar la ale caror cuvinte pleaca, totusi, urechea, in speranta ca il vor conduce pe calea adevarului si, de ce nu, a izbavirii. Aventura il arunca in hatisul unor relatii profunde si complexe, pe parcursul carora ajunge sa "vada" prin ochii si experientele altora, insa ramane "orb" la consecintele disimularii intentiilor si suferintei personale ce stau in calea vindecarii si credintei. Oare il vor determina toate aceste evenimente sa-si reexamineze viata si sa realizeze faptul ca si-a construit un castel de nisip pe temelia otravita a unei inimi frante? Va avea Tony curajul sa ia o decizie cruciala, care ar putea repara nedreptatea cumplita pe care a savarsit-o inainte sa intre in coma?
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23474
Autor Wm. Paul Young
Editura Kerigma
Nr. pagini 260
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

EvaluareComentariu de Ana
Evaluare
Foarte profunda si captivanta. E o carte buna pentru momentele in care simti ca nu intelegi mare lucru din ce se intampla in viata ta. (Postat pe 27.01.2020)
InteresantaComentariu de Anca
Evaluare
Foarte interesanta cartea si perspectiva cartii asupra mantuirii, vesniciei si a mortii. Recomand celor care sunt ancoranti in Cuvant si celor care nu cred orice. (Postat pe 26.01.2020)
EvaluareComentariu de Daiana
Evaluare
Este adevarat ca felul de a scrie al lui Paul Young este putin diferit, insa cartea este frumoasa, si prezinta viata prin ochii altor oameni! (Postat pe 11.10.2017)
Comentariu de popescu
Evaluare
ii foarte ciudata cartea (Postat pe 17.08.2014)
Comentariu de veronica
Evaluare
Astazi am inceput-o azi am terminat-o. Cred ca va fi inca o carte controversata a lui paul young (Postat pe 19.07.2014)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.