Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Rapirea bisericii. Raspunsuri clare si simple

Robert Van Kampen

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 12 puncte.
12,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 12 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Fiind in pragul unui nou secol, interesul pentru vremurile din urma creste mereu si intrebarile critice la care trebuie sa raspunda orice om care studiaza profetiile vremurilor din urma sunt urmatoarele: cum trebuie inteleasa Scriptura cand vorbeste despre Anticrist - literal sau alegoric si daca Anticristul si persecutia lui vor exista cu adevarat, biserica va trebui sa treaca prin aceasta perioada de persecutie sau va fi luata - rapita - inainte de inceperea acestei perioade de incercari? Teologii de astazi din America dezbat cu ardoare aceste intrebari.
Adevarul problemei este urmatorul: Biblia nu putea fi mai clara in privinta raspunsului la aceste intrebari, nu putea fi mai deslusita si mai simpla. Rapirera - raspunsuri clare si simple prezinta cititorilor aceste raspunsuri intr-un mod usor de citit la un nivel accesibil care nu sacrifica insa importanta studiului.
"Sunt un sarman teolog care ma lupt inca cu aceste mari probleme. Bob Van Kampen a intrat in viata mea ca un uragan teologic si m-a determinat sa studiez Biblia mult mai mult decat in ultimii 35 de ani si sa vad ca-mi spunea ea despre vremurile din urma. Traim intr-o lume caracterizata de un astfel de analfabetism biblic incat multi crestini nici nu stiu ce este rapirea. Bob este un harnic studios al Bibliei care este gata sa mearga impotriva curentului. Daca iubesti Cuvantul lui Dumnezeu vei gasi in aceasta carte inspiratie si provocare la studiu. Daca intr-adevar credem ca El va veni in curand vom lucra la intreaga capacitate sa facem cunoscuta Evanghelia Lui in lumea intreaga.

George Verwer, International Director, Operation Mobilization
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20457
Autor Robert Van Kampen
Editura Nu
Nr. pagini 253
Dimensiuni 13,5 x 19,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (2)

Comentariu de ghita
Evaluare
pune Rapirea pe net dece vrei sa faci bani? ca cine vede aici poate citi,dar mai putin sa cumpere. (Postat pe 06.01.2009)
Comentariu de ANTONIO RADU
Evaluare
O CARTE FOARTE BUNA PE INTELESUL TUTUROR VARSTELOR SI CARE TRATEAZA SUBIECTUL RAPIRII CU FOARTE MARE ATENTIE,O CARTE LA SUBIECT CE SA MAI......... CITITI-O SI NU EZITATZI (Postat pe 09.10.2007)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.