Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Puterea rugaciunii unei sotii

Stormie Omartian

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte.
35,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Nu schimbi nimic ingrijorandu-te pentru casnicia ta...
Poti schimba insa totul rugandu-te pentru ea.
Solicitarile carora trebuie sa le faca fata sotia secolului 21 si tensiunea in care traieste zilnic pot face ca o viata de casnicie implinita sa i se para un vis irealizabil. Dumnezeu insa este incantat sa faca lucruri imposibile, cu conditia doar ca noi sa I-o cerem. In cartea aceasta, Stormie Omartian ne arata cum a consolidat Dumnezeu propria ei casnicie din momentul in care a inceput sa se roage pentru sotul ei cu privire la domenii esentiale din viata unui barbat, cum sunt:

> umblarea lui spirituala
> emotiile lui
> rolul lui de tata, lider si persoana care ia decizii
> siguranta lui in ce priveste munca si banii pe care-i obtine
> sanatatea si protectia lui
> credinta si viitorul lui.

Orice sotie care doreste o relatie mai stransa cu sotul ei va aprecia aceasta perspectiva noua asupra puterii rugaciunii in casnicie. Pe langa exemple din viata reala, Stormie ofera la sfarsitul fiecarui capitol un model de rugaciune si "instrumente ale puterii"?versete biblice care inspira si incurajeaza?pentru ca sotiile sa poata fi sigure de implinirea minunatelor promisiuni ale lui Dumnezeu de reabilitare, reinnoire si succes in casnicie.

STORMIE OMARTIAN este autorea de succes a unor carti ca The Power of a Praying Parent [Puterea rugaciunii unui parinte], Stormie si Just Enough Light for the Step I?m On [Suficienta lumina pentru treapta pe care ma aflu]. Ea si sotul ei, Michael, sunt casatoriti de peste 27 de ani si au trei copii: Christopher, Amanda si John David.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 20266
Autor Stormie Omartian
Editura Kerigma
Nr. pagini 201
Dimensiuni 20,2 x 13,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (19)

Comentariu de alina
Evaluare
Pot spune ca DOMNUL E BUN aceasta carete m-a ajutat sa vad nevoile sotului din Perspectiva lui DUMNEZEU.Rugindu-ma nu am facut altceva decit sa invat sa fiu o binecuv pt sotu meu.Pot marturisii cum domenii din viata sotului s-au transformat in timp ce citeam si proclamam CUV LUI DUMNEZEU peste noi!!UIMITOR si ADEVARAT (Postat pe 18.05.2011)
Comentariu de ana
Evaluare
dragi femei, rugaciunea ne schmba pe noi nu pe sotii nostri. ne rugam pentru ei ca Domnul sa ne ajute sa fim o binecuvantare pentru ei.cine se roaga putin este o persoana plina de mandrie.am citit aproape toate cartile ei si Domnul a lucrat mult in viata mea prin cartile ei.este favorita mea (Postat pe 11.05.2011)
Comentariu de olea
Evaluare
e o carte minunata eu as recomada la sotiile care doresc cu adevarat sa aiba un camin binecuvatat si fericit caci numai pe genunchi poti primi aceasta de la Domnul ca "EL POATE TOTUL, NIMICA NU ESTE GREU PENTRU EL, E MINUNAT SA TRAIESTI CU UN DUMNEZEU MINUTAT SI ATOTPUTERNIC"... (Postat pe 24.12.2008)
Comentariu de nico
Evaluare
casnicia mea acum atarna de un fir de ata...am citit cartea asta si are in ea cele ami extraordinare cuvinte...le-am luat si eu pentru casnicia mea si stiu ca Domnul va lucra... (Postat pe 26.08.2008)
Comentariu de delia
Evaluare
nu am citit cartea ,inca , dar sa stiti ca da barbatul trebuie sa se roage pt persoana lui,si se va ruga asa cum stie el si cum Duhul Sfant il calauzeste ,dar e posibil ca ,tu ca femeie sa vezi altfel lucrurile,sa vezi mai bine de ce are el nevoie si de ce nu are nevoie,deaceea si nu numai pe langa rugaciunea sotului este nevoie si de rugaciunea sotiei(si rugaciunea contribuie la apropierea celor doua persoane d.p.d.v. spiritual)pt sotul ei si pt familie.Nu au de ce fii considerate ipocrite acele femei care se roaga pt sotul lor,nu au de ce fi ipocrite,rugaciunea e un mijloc de a rezolva multe probleme,si de a le rezolva asa cum Dumnezeu doreste.Surorilor, rugati-va in continuare si daca aveti aceea relatie speciala cu Domnul ve-ti stii daca e bine sa va rugati sau nu pt cineva(sotul in cazul de fata).GBY all (Postat pe 22.04.2008)
Comentariu de karen
Evaluare
oare pana cand ai vom considera pa barbati niste neajutorati?ne comportam cu ei ca niste mama nu ca niste sotii.nu sunt in stare nici sa se roage pt. ei darmi-te sa faca alte lucruri.ar fi bine sa lasam ipocrizia la o parte si sa ai lasam sa fie barbati nu copii.iata de ca nu sunt de acord cu aceste sciitoare care ne invata ca barbatii sunt niste neajutorati.culmea...cand isi maltrateaza copiii si nevasta nu sunt neajutorati.da,ma rog pt.sotul meu dar e cazul sa se roage in priml rind el si aiba si el o responsabilitate pt. dumnezeu.multumesc.surori nu fiti ipocrite. (Postat pe 11.03.2008)
Comentariu de Oana
Evaluare
Domnu sa va binecuvinteze pentru k ati scris cartea asta!!! (Postat pe 14.01.2008)
Comentariu de o slujitoare a lui isus
Evaluare
am 17 ani si am citit-o si eu...e frumosa si acum stiu cum va trebui sa ma relatez viitorului meu sot (Postat pe 08.06.2007)
Comentariu de T.B
Evaluare
O carte minuntata! Merita citita de orice femeie! Va scimba viata ta! (Postat pe 09.12.2006)

De la 11 la 19 din totalul de 19

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.