Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Privește cu alți ochi adevărata frumusețe a caracterului lui Dumnezeu

Ty Gibson

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 37 puncte.
37,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 37 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cei mai mulți dintre noi facem greșeala să ne uităm la oameni și să ne așteptăm să-L vedem pe Dumnezeu. Alteori ne uităm la religii și credem că acolo Îl găsim pe Dumnezeu. Alții Îl căutăm inclusiv în oglindă și rămânem șocați de ceea ce vedem. Inevitabil, suntem dezamăgiți, pentru că am sperat la o imagine mai frumoasă a Divinului. Nenumărați oameni s-au îndepărtat de Dumnezeu fiindcă au crezut că L-au văzut într-o persoană sau într-o biserică și deloc nu le-a plăcut ce au văzut.

În această carte, autorul își prezintă propria viziune despre Dumnezeu și cum a ajuns să Îl înțeleagă. În copilărie abuzat de tatăl vitreg și la tinerețe înverșunat pe Dumnezeu, Ty Gibson a ajuns în cele din urmă să vadă farmecul incontestabil al iubirii divine. Într-un final a ajuns să-și cunoască și tatăl biologic, al cărui portret era altul în mintea lui.

În cazul lui Dumnezeu, care este cel mai bine creionat și veridic portret? Categoric, persoana Domnului Isus Hristos. Cu argumentații ingenioase, ilustrații nebătătorite și un tonus contemporan, această carte de teologie pe înțelesul tuturor Îl descrie pe Dumnezeu oglindit în jertfa de pe Golgota și în intervențiile providențiale în beneficiul indivizilor și al omenirii în ansamblu.

La finalul lecturii vei rămâne profund cucerit și iremediabil îndrăgostit de noua viziune asupra adevăratei frumuseți a caracterului lui Dumnezeu. Și vei fi pregătit să îți creezi propria imagine și să legi propria relație de iubire cu El.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30334
Autor Ty Gibson
Editura Viata si sanatate
Nr. pagini 184
Dimensiuni 15 x 23 cm
Anul publicarii 2024
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786060874805

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.