Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Primavara inimilor noastre

Denise Hunter

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte.
32,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Primăvara inimilor noastre este poveste minunată, plină de tensiune emoțională.“

— Francine Rivers, autoarea bestsellerului Răscumpărată prin iubire

Când Noah și Josephine descoperă că divorțul lor nu a fost niciodată finalizat, viețile le sunt date peste cap.

În urma divorțului, Noah a renunțat la slujba lui de vis și s-a stabilit la o fermă de cai izolată din Blue Ridge Mountains, în nordul Georgiei, punând distanța de care avea nevoie între el și fosta iubire a vieții lui. Pe neașteptate însă primește o scrisoare de la Fisc din care află că încă este căsătorit. În confruntarea cu Josephine, află că aceasta omisese să parcurgă ultimul pas al procedurii de divorț și că, în fapt, ei sunt în continuare căsătoriți.

La rândul ei, nici Josephine nu este mai încântată de veste. Poate că este vinovată pentru mariajul eșuat – și pentru divorțul de mântuială –, dar inima îi este tot atât de zdrobită ca a lui, chiar dacă el nu ar crede-o niciodată. Însă cu cât amândoi lasă mai rapid în urmă această căsătorie, cu atât le va fi mai bine.

Dar când Josephine duce actele de divorț la ferma lui Noah, cei doi rămân prinși în cabana lui de cel mai greu viscol din ultimele zece primăveri. Constrâns de împrejurări să stea împreună cu ea, Noah este supus unui test de anduranță. El se luptă cu resentimentele și cu o atracție neechivocă față de soția lui – care rămâne frumoasă, curajoasă și mai fascinantă decât oricare altă femeie pe care a cunoscut-o vreodată.

Pe măsură ce sunt puși față în față unul cu altul și cu trecutul lor comun, ies la iveală răni vechi și spiritele se încing. Dar, puși în situația să înfrunte viscolul de afară, sunt nevoiți să se bizuie unul pe altul așa cum nu au mai făcut-o până atunci. Josephine îi face, în sfârșit, destăinuiri despre trecutul ei, iar Noah își dă seama că ea nu a fost niciodată iubită în mod necondiționat – de nimeni, nici măcar de el. Va accepta el provocarea de a-i recuceri inima? Își poate ea găsi, în sfârșit, curajul de a se încrede în el?

*  *  *

Primăvara inimilor noastre este o poveste de care te îndrăgostești. Personaje veridice, mize ridicate și o chimie sufletească puternică se îmbină dând naștere unei emoționante povești despre reconciliere. Cititorii vor empatiza cu trecutul tragic al lui Josephine, pregătindu-se pentru un final fericit, pe măsură ce rănile vechi fac loc unor noi începuturi.“

— Brenda Novak, autoare a unor bestselleruri NewYork TimesAprecieri pentru Denise Hunter

„Cel mai recent roman al lui Denise Hunter, Primăvara inimilor noastre, este o poveste de care te vei îndrăgosti. Personaje desprinse din viața reală, mize mari și o conexiune cu totul specială întrețes o poveste emoționantă despre reconciliere. Cititorii vor empatiza cu trecutul tragic al lui Josephine, ținându-i pumnii până la finalul fericit, în care vechile răni fac loc unor noi începuturi.“

—Brenda Novak, autoare a mai multor bestselleruri

Primăvara inimilor noastre este o poveste ieșită din cotidian, plină de tensiune emoțională și proză evocatoare. Vă veși simți implicați în viețile acestor personaje și prinși de valul poveștii lor, în care tensiunea acumulată atinge o concluzie culminantă și satisfăcătoare. O lectură grozavă! Am savurat-o pe îndelete.“

—Francine Rivers, autoare a mai multor bestselleruri, între care și romanul Răscumpărată prin iubire

„De la prima până la ultima pagină, Primăvara inimilor noastre este o reușită. Suferință lăuntrică, intrigă, personaje complexe — toate purtând semnătura stilului romanțat tipic lui Denise Hunter, urcând această carte în topul celor mai recomandabile pentru iubitorii acestui gen.“

—Tamera Alexander, autoarea bestsellerurilor To Whisper Her Name și The Inheritance

„Avertisment: se prea poate să aveți parte de nopți albe, palpitații și introspecții acute... și veți savura fiecare moment! Un roman captivant despre a doua șansă, Primăvara inimilor noastre este o poveste de iubire memorabilă, ce vă va purta prin abisurile divorțului până la culmile amețitoare ale unei căsătorii transformate.“

—Julie Lessman, autoare premiată pentru The Daughters of Boston, Winds of Change și seria Isle of Hope

„Hunter are un fel aparte de a transpune cititorii într-o romanță savuroasă, fără a lăsa pe dinafară complicațiile iubirii adevărate și ale vieții așa cum este ea. Primăvara inimilor noastre este Hunter la apogeul geniului său – o povestire romantică bogată, emoționantă, care deschide apetitul cititorilor pentru mai mult.“

—Katherine Reay, autoarea premiată a Dear Mr. Knightley și A Portrait of Emily Price

„În Primăvara inimilor noastre, Denise Hunter așterne pe hârtie una dintre cele mai reușite povești despre vindecare lăuntrică și iertare pe care le-am citit în ultimii ani. Am așteptat cu sufletul la gură să dau paginile ca să ajung la deznodământ. Plină de suspans, sfâșietoare și cu un final ce își merită și cel din urmă oftat — o carte pe care nu vrei să o ratezi.“

—Robin Lee Hatcher, autoare câștigătoare a premiilor RITA și Christy pentru You’ll Think of Me și You’re Gonna Love Me

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25955
Autor Denise Hunter
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 244
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8626-58-1

Comentarii

Comentarii (8)

evaluareComentariu de Mihai
Evaluare
Este foarte frumoasa cartea. Sotia mea a cumparat-o si am citit-o si eu. Abordeaza probleme ce apar intr-o casnicie, o situatie neasteptata ce ii pune pe cei doi soti sa stea impreuna cateva zile, reusesc sa vorbeasca despre ce s-a intamplat intre ei si in final cei doi se impaca. (Postat pe 14.11.2020)
Palpitantă Comentariu de Bianca
Evaluare
Cu siguranță o povestire captivanta despre iubire si puterea iertării! (Postat pe 13.11.2020)
evaluareComentariu de Rodica
Evaluare
O carte frumoasa. Cuplurile care au probleme in casnicie, dar nu numai gasesc rezolvarea problemelor lor. Si anume credinta in Isus si puterea de a se ierta unul pe altul. (Postat pe 22.05.2020)
FrumoasăComentariu de Magdalena
Evaluare
O carte frumoasă despre puterea iertării si puterea pe care ti-o dă Dumnezeu ca sa o iei de la capat. (Postat pe 01.02.2020)
O carte binevenita ca o primavaraComentariu de Iulia
Evaluare
Am inteles din aceasta carte cat de important este sa iti iei timp de gandire inainte de a face un pas atat de important ca divortul. Cred ca daca toate cuplurile care trec prin aceasta situatie si-ar lua acest timp impreuna pentru a-si aminti lucrurile bune si situatiile placute, ar descoperi surprinzator de multe situatii in care s-au inteles gresit. Recomand cartea. (Postat pe 01.01.2020)
evaluareComentariu de Adriana
Evaluare
Foarte frumoasa cartea. Am cumparat-o recent si abia astept sa ii aflu finalul. (Postat pe 08.11.2019)
O a doua sansaComentariu de cristina
Evaluare
Este o carte frumoasa, usor de citit si foarte greu de lasat jos. Am citit-o in cateva ore. O carte despre iertare, despre o a doua sansa. (Postat pe 18.07.2019)
O poveste minunată.Comentariu de Adriana
Evaluare
O minunată poveste despre dragoste şi iertare . Am citit cartea pe nerăsuflate, cu nerăbdare, pentru a descoperi ce se întâmplă cu cei doi. Dar, o dată ajunsă la final, am dorit ca povestea să continue. O să continuaţi traducerea şi a celorlalte cărţi din serie? (Postat pe 05.06.2019)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.