Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Predici despre Trezire

C. H. Spurgeon

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte.
20,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Pacatosii nepocaiti vor fi condamnati, oricat s-ar lauda ei cu harul

Raspunsurile la rugaciune nu par sa contrazica legile naturii; se pare ca cea mai importanta lege a naturii spune ca Domnul trebuie sa-Si tina promisiunea si sa asculte rugaciunile poporului Sau. Gravitatia si celelalte legi pot fi suspendate, dar aceasta lege nu. "Oh", spun unii, "nu putem crede asa ceva". Nu, si de aceea rugaciunile voastre nu sunt ascultate. Trebuie sa aveti credinta, fiindca daca lipseste credinta, sunteti lipsiti de temelia si sufletul rugaciunii. O, daca am avea o credinta puternica! Daca am apartine unei Biserici pline de zel activ si adevarat, exercitat prin rugaciuni credincioase adresate Dumnezeului celui viu, Dumnezeul lui Israel, am vedea bisericile pline de turme de oameni.

Dar oare ce fel de epoca este cea in care traim? E atat de nepasatoare si indiferenta, incat nu este cu putinta sa progresezi? Traim in unul din secolele acelea intunecate, in care mintea e leganata sa doarma si sufletul e buimacit? Voi, care Il iubiti pe Mantuitorul, va veti deschide urechile ca sa prindeti intelesul acestor lucruri? Oamenii mor, Biserica picoteste, si pacatul acopera pamantul -- nu spune oare ceva Dumnezeu prin toate aceste lucruri? Nu auziti o voce care spune in intunericul greu: "O, poporul Meu, am ceva impotriva ta"? Oare nu-L auzim pe Domnul spunand: "Ei vor pieri, dar voi cere sangele lor din mana strajerului"? Am vazut Biserica lui Dumnezeu incrucisandu-si mainile, gata sa atipeasca, spunand: "Sunt bogata, m-am imbogatit si nu duc lipsa de nimic"; si in timpul acesta, multimi de oameni pier din lipsa de cunostinta. Crezi ca Biserica ar fi putut suporta sa auda spunandu-se ca nu a crescut deloc intr-un an, daca nu ar fi avut o parte de vina? Puteti sa-mi amintiti de suveranitatea divina, daca vreti, dar eu va voi aminti ca suveranitatea divina actioneaza intotdeauna cu intelepciune si iubire, si ca Domnul nu ne-a spus: "Lucrati fara sa aduceti rod". Daca am fi lucrat, si daca toate Bisericile Crestine ar fi lucrat asa cum ar fi trebuit, eu cred ca s-ar fi indeplinit fagaduinta: "Osteneala voastra in Domnul nu este zadarnica".

Poate ca unii dintre voi cred ca nu e nevoie de trezire, ca inimile voastre sunt destul de bune; sper ca nu sunt multi. Dar daca crezi asa, ascultatorule, te avertizez. Iti imaginezi ca esti neprihanit, si de aceea se va dovedi ca gresesti. Cel care spune in sinea lui: "Sunt bogat, m-am imbogatit" trebuie sa afle ca este "nenorocit, sarac, orb si gol". Cel care spune ca nu este nevoie de trezire nu stie ce vorbeste. Preaiubitilor, veti afla ca cei care sunt considerati a fi cei mai buni din poporul lui Dumnezeu trebuie sa creada despre ei ca sunt cei mai rai; iar cei care isi imagineaza ca totul merge bine cu inima lor nu stiu nimic despre curentul subteran al raului care este gata sa-i tarasca acolo unde nu vor sa ajunga, in timp ce ei cred ca merg spre pace si prosperitate.

................

Cuprins

1. Un mesaj de la Dumnezeu catre Biserica Sa
2. O pledoarie solemna pentru trezire
3. Induplecarea Domnului
4. Disperarea omului, oportunitatea lui Dumnezeu
5. Un antidot pentru multe boli
6. Convertirile dorite
7. Trezirea fagaduita
8. Indemn apostolic
9. Cuvantul Domnului a rasunat
10. Duhule, vino din cele patru vanturi
11. Secerisul trezirii
12. Du-te acasa si spune si altora
13. Staruiti in rugaciune
14. Un norod bine pregatit pentru El
15. Fara Hristos - nimic
16. Un mesaj pentru timpul prezent
17. Nevoia noastra urgenta de Duhul Sfant
18. Imbracandu-ne in zori
19. Vuietul din varfurile duzilor
20. Mangaieri ale invierii
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22251
Autor C. H. Spurgeon
Editura N/A
Nr. pagini 271
Dimensiuni 15 x 21 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Comentarii (1)

Comentariu de SPURGEON the BEST!!!
Evaluare
sincer este autorul meu preferat...am devenit foarte selectiv cu cartile...dar predicile acestui om MARE te curenteaza si la propriu si la figurat! 20 de predici ce amvoanele noastre nu mai predica astazi...trimite Doamne un Spurgeon pentru fiecare continent si-Ti vei arata Gloria !!! (Postat pe 27.06.2011)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.