Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Povesti de langa Balta Mare

Ioana Blaga

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 13 puncte.
13,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 13 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

„Dincolo de oraş se întindea până hău departe pădurea. La marginea pădurii se afla Balta Mare. Aici aveau loc tot felul de lucruri ciudate şi minunate. Cei care locuiau în această parte de lume aveau o viaţă liniştită. Uneori erau luaţi prin surprindere de câte o furtună care tulbura apa Bălţii sau care mai răsturna câte un copac bătrân în pădure. Balta Mare era plină de locuitori. Găseai acolo familii întregi de broscuţe, de pelicani, de egrete, de şoareci de apă, de lişiţe şi alţii asemenea. Uneori se mai rătăcea câte un cocostârc, spaima broaştelor. Cât era ziua de lungă, broscuţele stăteau alungite la soare pe şezlonguri din frunze de nuferi.”

În pădurea de lângă Balta Mare animalele şi păsările trăiesc în linişte după un anumit cod. Fiecare aventură este o învăţătură pentru animale, pentru că cele mai frumoase poveşti pentru copii nu sunt scrise doar pentru a ne simţi bine. Ele ne arată lumea din perspectiva altor personaje. Poveştile ne demonstrează cum funcţionează relaţiile şi cum să acceptăm diferenţele dintre oameni. Ele le permit copiilor să experimenteze lucruri care au loc departe de viaţa lor de zi cu zi, inclusiv unele emoţii şi gânduri complexe. Poveştile animalelor creează cele mai ciudate şi mai profunde lumi, unde copiii pot învăţa lecţii dificile despre viaţă. Dar cel mai interesant este că aceste lecţii sunt livrate copilului ca fiind parte dintr-o aventură nemaipomenită. Poveştile animalelor sunt ciudate şi distractive şi cu toate că un copil nu le percepe ca pe o lecţie, ele sunt educative.

Ilustratii de Cristina Costolas

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25220
Autor Ioana Blaga
Editura Imago Dei
Nr. pagini 94
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.